Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Randiznátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Randiznátok olyan pasival akinek a Szemfoga mellőli foga hiányzik oldalt? És elől egy foga lukas picit?

Figyelt kérdés
2016. aug. 26. 13:31
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
69%

"betömni fizikailag nem lehet"

Ezt viszont simán csak nem hiszem el.

2016. aug. 26. 14:04
 12/39 anonim ***** válasza:
11%

Bármelyik fogorvost kérdeztem meg róla,azt mondták hogy mivel olyan pici,ha megpróbálnák betömni kiesne a fog,vagy összetörne azonnal kb...

25/F

2016. aug. 26. 14:07
 13/39 anonim ***** válasza:
48%
Nem mert igénytelenség ilyen foggal járni, főleg egy fiatalnak. Gondolom dolgozó emberről szó, aki adott esetben ennyit ki tud fizetni, külföldön hitelre is megcsináltatják a fogukat ez igény kérdése.
2016. aug. 26. 14:08
 14/39 anonim ***** válasza:
70%
Felnőtt embernek nem hiszem, hogy ennyire pici foga lenne. Vagy már rendesen szét van rohadva, de az nem egy kis lyuk...
2016. aug. 26. 14:11
 15/39 anonim ***** válasza:
Filmkiller Zoli, te vagy az? Ó, te fijú, teee! 😂
2016. aug. 26. 14:32
 16/39 anonim ***** válasza:
0%

14-es.

Tejfognak nevezik,és igen nekem még van,soha nem esett ki,és nem is nőtt mögötte semmi. Genetikának nevezik...

2016. aug. 26. 15:29
 17/39 anonim ***** válasza:
Nem, mert igénytelen. Nem rég láttam egy ismerősömet a hapsijával, a srác elkezdett mosolyogni.. Hát, mintha egy rozsdás ezer éves gereblye lett vna a szájában.. Remélem nem kell mondanom mennyire undorító volt.
2016. aug. 26. 15:40
 18/39 anonim ***** válasza:
Miért nem csináltatja meg a fogát, nem értem.
2016. aug. 26. 15:44
 19/39 anonim ***** válasza:
49%
Basszus hogy lehet valaki ennyire igénytelen? Ha vakaki hátul nem pótol ki egy fogat még megértem de elöl?! Rohadt nagy trehányságra vall. A szuvasodással pedig eleve irány az orvos mielőtt kihúzzák azt is. A jövőben pedig nem ártana napi 2x legalább alaposan fogat mosni...
2016. aug. 26. 16:41
 20/39 anonim ***** válasza:
91%

Nem értem az ilyen embereket!

Ne már a lányok miatt zavarjon a hiányzó fog, hanem magad miatt!

Téged nem zavar, hogy nincs ott aminek ott kéne lenni?

Nem lehetsz valami igényes.

És nem, nem randiznék ilyen pasival.

Nekem világéletemben, gyerekkorom óta szar és gyenge az összes fogam, rengetegszer tömték, gyökér kezelték, és mégsem voltam rest elmenni a fogorvoshoz.

Leszartam a fájdalmat, az érdekelt, hogy ne veszítsem el egy fogamat se.

Megőrülnék, ha nem lenne meg az összes fogam, a számat nem merném kinyitni!

Tök mindegy, hogy saját vagy mű, csak legyen!

Ha van rá lehetőség, hogy legyen, akkor miért nem élsz vele?

2016. aug. 26. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!