Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti randiznátok vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti randiznátok vele?

Figyelt kérdés

Ezt írta a nő:

"Előre szólok ha nem lesz meg az a plusz akkor ennyi volt. Max baratok" ...... " Mutass olyat akkor amivel leveszel a labamrol és akkor nem kell fosni tolem"

Nagyon szép nő, de nekem abszolút elment a kedvem tőle, mivel nekem a legfontosabb az hogy laza, kedves és megértő legyen a leendő párom, az ő írásából meg az jön le hogy nagyon kimért és kellemetlenül érezném magam ha már egyből ezzel nyit valaki.

Nektek mi a véleményetek róla?

Nem olyan válaszokat várok, hogy igen mert szép nő és milyen nehéz összehozni egy randit...

2016. aug. 10. 16:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Menekülnék. Ő valami bálványként tekint magára, hagyd szerintem, pláne ha ilyen barátnőt szeretnél, amit leírtál.
2016. aug. 10. 16:15
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem foglalkoznék vele
2016. aug. 10. 16:15
 3/17 anonim ***** válasza:
77%
Volt egy barátnőm, nem volt szép, de tele volt listákkal, elvárásokkal. Valamiért azt hitte, hogy bizonyos szintű pasi jár neki alanyi jogon. Pl. Nem akármilyen nyelvtudás, autó, szülők ne legyenek elváltak és hosszasan sorolhatnám. Egyrészt aki ilyen magát sem szereti, csak simán önző és elvár dolgokat, nyújtani nem tud, másrészt erős önbizalomhiány is lehet, amivel belső bizonytalanságot, egyéb dolgokat próbál leplezni harsány erőszakos nyomulással, elvárásokkal. Aki így nyitott, azzal bárhogy néz ki, a helyedben nem randiznék, nőként mondom ezt.
2016. aug. 10. 16:18
 4/17 anonim ***** válasza:
69%
Bocsi, nő vagyok, de én pasiként messze elkerülném ezt a típust, vannak nők, akik azt gondolják, hogy értük teperni kell, mint valami nyereményre tekintenek magukra, amit ki kell érdemelni. Semmi kölcsönösség nincs a hozzáállásában. Az meg sem fordul benne, h lehet, ő sem lesz szimpi. Én tuti megmondtam volna neki erre, hogy társat keresek, nem egy trófeát, amit előbb le kell vadásznom. Bocsi, nekem nem szimpi.
2016. aug. 10. 16:19
 5/17 anonim ***** válasza:
55%
Kerüld az ilyet, mint a leprát.
2016. aug. 10. 16:23
 6/17 anonim ***** válasza:
38%
Emberileg buta, mint egy maréknyi tehénlepény. Érdemes elkerülni az ilyen Ms. Egokirálynőket, akikért "küzdeni kell". Küzdjön a WC-n, amikor székrekedése van. :) Neked van igazad, fontos a kölcsönös érdeklődés, lazaság, nyitottság, szerintem neki karó van a fenekében fallosz helyett. :)
2016. aug. 10. 16:23
 7/17 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat akkor offolom, még idénznék tőle:

"Nos. Elég gyengén muzsikalsz.. Nicsn munkád. Nincs még papírod. Szuleiddel laksz (ami a korod miatt megertheto )"

küldtem képet. annyit írt "nem rossz"

"A randi nálam túlzás. Inkább találkozó. De miért ne. Találkozzunk. Aztán majd meglatom hogy hogyan tovabb"

" Ha olyat kérdezel akkor le is tiltottalak volna"

én a pasikról: és akkor egyik sem volt az igazi?

"Aaa. Előbb utóbb lepattintottam oket

Pedig már lejjebb adtam az igenyeimbol....

És úgy látszik ez sem elég....még lejjebb kell adnom...."

2016. aug. 10. 16:25
 8/17 anonim ***** válasza:
55%
Hany eves ez a miss 3.14csa es mit dolgozik, hogy ugy elvan szallva magatol?
2016. aug. 10. 16:36
 9/17 anonim ***** válasza:
66%

Ezeknek lesz 40 évesen 10 macskájuk, miközben minden pasit elhordanak mindenféle szemét embernek.

Én nem offolnám, megbeszélnék vele egy találkozót majd nem mennék el. Szemét vagyok, tudom, de tudja már, hogy hol a helye...

2016. aug. 10. 16:37
 10/17 A kérdező kommentje:

30 és otthon lakik, de azt mondta csak ideiglenesen

utolsó, erre én is gondoltam, hogy legyek-e ilyen paraszt :D :D :D

2016. aug. 10. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!