Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti randiznátok vele?
Ezt írta a nő:
"Előre szólok ha nem lesz meg az a plusz akkor ennyi volt. Max baratok" ...... " Mutass olyat akkor amivel leveszel a labamrol és akkor nem kell fosni tolem"
Nagyon szép nő, de nekem abszolút elment a kedvem tőle, mivel nekem a legfontosabb az hogy laza, kedves és megértő legyen a leendő párom, az ő írásából meg az jön le hogy nagyon kimért és kellemetlenül érezném magam ha már egyből ezzel nyit valaki.
Nektek mi a véleményetek róla?
Nem olyan válaszokat várok, hogy igen mert szép nő és milyen nehéz összehozni egy randit...
köszi a válaszokat akkor offolom, még idénznék tőle:
"Nos. Elég gyengén muzsikalsz.. Nicsn munkád. Nincs még papírod. Szuleiddel laksz (ami a korod miatt megertheto )"
küldtem képet. annyit írt "nem rossz"
"A randi nálam túlzás. Inkább találkozó. De miért ne. Találkozzunk. Aztán majd meglatom hogy hogyan tovabb"
" Ha olyat kérdezel akkor le is tiltottalak volna"
én a pasikról: és akkor egyik sem volt az igazi?
"Aaa. Előbb utóbb lepattintottam oket
Pedig már lejjebb adtam az igenyeimbol....
És úgy látszik ez sem elég....még lejjebb kell adnom...."
Ezeknek lesz 40 évesen 10 macskájuk, miközben minden pasit elhordanak mindenféle szemét embernek.
Én nem offolnám, megbeszélnék vele egy találkozót majd nem mennék el. Szemét vagyok, tudom, de tudja már, hogy hol a helye...
30 és otthon lakik, de azt mondta csak ideiglenesen
utolsó, erre én is gondoltam, hogy legyek-e ilyen paraszt :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!