Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti randiznátok vele?
Ezt írta a nő:
"Előre szólok ha nem lesz meg az a plusz akkor ennyi volt. Max baratok" ...... " Mutass olyat akkor amivel leveszel a labamrol és akkor nem kell fosni tolem"
Nagyon szép nő, de nekem abszolút elment a kedvem tőle, mivel nekem a legfontosabb az hogy laza, kedves és megértő legyen a leendő párom, az ő írásából meg az jön le hogy nagyon kimért és kellemetlenül érezném magam ha már egyből ezzel nyit valaki.
Nektek mi a véleményetek róla?
Nem olyan válaszokat várok, hogy igen mert szép nő és milyen nehéz összehozni egy randit...
Jól felvágták a nyelvét... Én elmennék vele, kíváncsi lennék élőben is ilyen e, vagy csak megjátsza magát?
Most nem azért mondom, de esélyt adott, sokan nem kapják ezt meg, de neked lehetőséged lenne bebizonyítani élőben is, hogy igen is valaki vagy! Most még ő van nyeregben, azt hiszi, mert nő, de ha te tényleg élőben jobb leszel, mint amire számít, már te leszel nyeregben és akkor majd meglátod, ő is fog teperni. :) Ha nem így lesz, akkor semmi nem lesz, de egy jót akkor is dumálhattok.
ő kért rólam képet nem én kérdeztem
egyébként kérdezte, hogy mikor találkozzunk, de azt mondtam még nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!