Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek?
A volt párom ismét felvette a kapcsolatot velem.Közel másfél hónapja chatelgetünk. Majd minden nap keres,érdeklődik, fénykép cserék is voltak már.
Most felhozta a személyes találkozást. A hétvégén el fog jönni hozzám.
Izgatott vagyok, várom már nagyon és kiváncsi is vagyok, milyen lesz az ,,első,, találkozás 3 hónap elteltével. Hasonló mint az első randi..
Egy dolog miatt viszont kicsit tanácstalan vagyok. Nem tudom, hogy feküdjek le vele vagy még várjak vele. Nem arról van szó, hogy esetleg nem vonzódom hozzá, hanem 3 hónapja nem beszéltünk/ láttuk egymást, ráadásul az elválás sem volt szép, ő lépett ki annó a kapcsolatból és egyből nem akarom odaadni magam. Biztosan be fog próbálkozni, de hogyan mondjam neki, hogy nem akarom, de közben ne gondolja azt hogy nem akarom őt. ? mindketten 28 évesek vagyunk.
jujjuj, itt nagy gondok vannak ám..
1. a pasid lépet ki annó, most meg mégis együtt lesztek újra? nem furcsa ez neked?
2. ingyen p..na leszel neki, mivel csak addig chateltek, míg újra el nem éri, amit akar
3. naív vagy, ha egy kapcsolat vége, akkor minek melengeted fel újra?
4. tudod, ha elég határozott lennél, akkor képes lennél kinyitni azt a kis szádat és közölni vele, hogy nem akarsz vele d..gni, ilyen egyszerű! röviden és tömören
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!