Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 18 évesen még nincs barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 évesen még nincs barátnőm ez rajtam kívül gyakorlatilag mindenkit zavar. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Homokosnak néznek a szüleim, rokonok, s még az ismerőseim is... engem az egészben csak ez zavar, mert nem vagyok homokos ,de annak gondolnak. Úgy vagyok a csajozás témával, hogy mivel enyhén szólva ocsmány vagyok meg dagadt, ezért nem is próbálkozom. Nem értik meg, hogy nekem a csajozás helyett az autózás a hobbim, és minden pénzem benzinre és autóval kapcsolatos dolgokra költöm...
2016. jún. 26. 12:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mond meg nekik, hogy egy 42 éves 3 gyermekes családanyát szeretgetsz, csak nem mertek együtt mutatkozni, mert a férje egy vadállat, és már volt sitten is.

Hidd el, rögtön el fogják kezdeni fújni, hogy nem is kellene az a barátnő :P

2016. jún. 26. 12:51
 2/11 anonim válasza:

Kb ugyan ez, csak nem néznek homokosnak, de állandóan kérdezhetik, hogy mikor lesz már barátnő... de nem rokonok is, hanem random ember is kérdezte már.

Illetve én is benzinre költöm a pénzem, meg motorra.

2016. jún. 26. 12:51
 3/11 anonim ***** válasza:

A szüleid és a rokonaid viselkedését és az ehhez való hozzáállásukat inkább nem minősíteném, mert nyomdafestéket nem tűrne.

Kinek mi köze hozzá, hogy te most nem akarsz becsajozni? Ennyire sok szabadidejük van a többieknek, hogy a másik magánéletével foglalkoznak és nem a sajátjukkal?

Sz..rd le a véleményüket. A te életed, azt csinálsz, amit akarsz! :)

2016. jún. 26. 12:52
 4/11 A kérdező kommentje:

ááá ez nem is olyan rossz ötlet kedves első, köszönöm.

Kedves második, ha Ti motorosok nem lennétek, uncsi lenne az életem és céltalan, random összehoz a sors mocisokkal és együtt csapatjuk, traffinál pacsizunk, van, és egyebek. Számomra ez az öröm, és nem egy lányra költeni a amúgy nehéz munkával megszerezhető pénzt... Nem is tudom sok autóstársam miért nem bírja a motorosokat.

2016. jún. 26. 12:57
 5/11 A kérdező kommentje:

"pacsizunk, van, és egyebek" ott a "van" szó azt ne vedd figyelembe, nyomdahiba.

Hármas, sőt még mondok rosszabbat is, azért kéne felszednem valakit, hogy nehogy megszóljanak a ismerősök, hogy ez a "srác homokos". Másnak kell megfelelnem??? Nekem ez nem tetszik, én magamnak akarok.

2016. jún. 26. 13:01
 6/11 A kérdező kommentje:
Azt is neheztelik, hogy nincsenek barátaim, és nem járok szórakozni... bulikba...
2016. jún. 26. 13:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel baj, hogy te nem akarsz barátnőt, ha így is boldog vagy, mondd meg, hogy volt már barátnőd, nem vagy homokos, csak nem jöttek össze a dolgok.
2016. jún. 26. 13:07
 8/11 Komolyan mondod? ***** válasza:

Nem akarom megbántani a családodat, de finoman szólva is elég korlátoltak lehetnek...

Mondd meg nekik, hogy most nincs olyan lány, akivel komolyabb dolgok esetleg kialakulhatnának, de ez nem azt jelenti, hogy nem érdeklődsz a lányok iránt.

Egész egyszerűen ne foglalkozz velük! Egyik füleden be, a másikon ki. Ne akarj senkinek sem megfelelni!

Ha majd úgy érzed, hogy barátnőre lesz szükséged, akkor ismerkedj.

2016. jún. 26. 13:16
 9/11 A kérdező kommentje:
Na meg a másik, de lehet nem ide tartozik, a autómat mindig szapulják, úgy kollektívan olykor mindenki, fapad Swiftem van régi "óccó" és finoman, de néha utasítva mondják, hogy hanyagoljam és vesznek nekem másikat (vagy vegyek én), csak, hogy foglalkozzanak velem a lányok. Mert papás autóba nem ülnek bele. Nekem a Swift az életem, nem akarom hanyagolni...
2016. jún. 26. 13:24
 10/11 anonim ***** válasza:
tanuld meg más most leszarni a mindenki mást.
2016. jún. 26. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!