Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen még nincs barátnőm ez rajtam kívül gyakorlatilag mindenkit zavar. Mi tévő legyek?
Mond meg nekik, hogy egy 42 éves 3 gyermekes családanyát szeretgetsz, csak nem mertek együtt mutatkozni, mert a férje egy vadállat, és már volt sitten is.
Hidd el, rögtön el fogják kezdeni fújni, hogy nem is kellene az a barátnő :P
Kb ugyan ez, csak nem néznek homokosnak, de állandóan kérdezhetik, hogy mikor lesz már barátnő... de nem rokonok is, hanem random ember is kérdezte már.
Illetve én is benzinre költöm a pénzem, meg motorra.
A szüleid és a rokonaid viselkedését és az ehhez való hozzáállásukat inkább nem minősíteném, mert nyomdafestéket nem tűrne.
Kinek mi köze hozzá, hogy te most nem akarsz becsajozni? Ennyire sok szabadidejük van a többieknek, hogy a másik magánéletével foglalkoznak és nem a sajátjukkal?
Sz..rd le a véleményüket. A te életed, azt csinálsz, amit akarsz! :)
ááá ez nem is olyan rossz ötlet kedves első, köszönöm.
Kedves második, ha Ti motorosok nem lennétek, uncsi lenne az életem és céltalan, random összehoz a sors mocisokkal és együtt csapatjuk, traffinál pacsizunk, van, és egyebek. Számomra ez az öröm, és nem egy lányra költeni a amúgy nehéz munkával megszerezhető pénzt... Nem is tudom sok autóstársam miért nem bírja a motorosokat.
"pacsizunk, van, és egyebek" ott a "van" szó azt ne vedd figyelembe, nyomdahiba.
Hármas, sőt még mondok rosszabbat is, azért kéne felszednem valakit, hogy nehogy megszóljanak a ismerősök, hogy ez a "srác homokos". Másnak kell megfelelnem??? Nekem ez nem tetszik, én magamnak akarok.
Nem akarom megbántani a családodat, de finoman szólva is elég korlátoltak lehetnek...
Mondd meg nekik, hogy most nincs olyan lány, akivel komolyabb dolgok esetleg kialakulhatnának, de ez nem azt jelenti, hogy nem érdeklődsz a lányok iránt.
Egész egyszerűen ne foglalkozz velük! Egyik füleden be, a másikon ki. Ne akarj senkinek sem megfelelni!
Ha majd úgy érzed, hogy barátnőre lesz szükséged, akkor ismerkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!