Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, titeket is zavar az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, titeket is zavar az úszógumi a derékon?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok, 25 éves, 188 magas, 84 kg. Arcom rendben van, izmos is vagyok. Kaptam már hideget-meleget a külsőmre, de sokszor neveztek már jóképűnek, jókiállásúnak. Személyiségem, életvitelem rendben van, azt hiszem. :) 18 éves korom óta keresek barátnőt, kisebb sikereim voltak, és persze kudarcok. Ehhez hozzátartozik, hogy az évek alatt rengeteget változtam.

Tavaly óta vagyok komoly kapcsolatban, és a barátnőm sokszor tesz megjegyzést az "úszógumimra". Utána azt mondja, úgy tetszek neki, ahogy vagyok, mégis újra meg újra beszól. A szóban forgó úszógumi vékony, a derekamon lévő kevéske zsírt jelenti, ami alkati dolog, a családunkban mindenkinek ilyen. Egyáltalán nem vagyok ducinak nevezhető, sokkal inkább kisportolt vagyok.

2016. jún. 16. 17:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Baratomnak van es szeretem ott atolelni, meg fogni :) nekem semmi bajom vele, ez legyen valakinek a legnagyobb hibaja
2016. jún. 16. 17:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Hehe, páromnak is van. :) Természetesen jobban örülnék, ha nem lenne, amikor megismerkedtünk, látszott az izom a csípőjénél/derekánál, és nagyon szexinek találtam.

Szóval a válaszom "kettősnek" tűnhet, de tényleg így van: zavarni nem zavar, nyilván ugyanúgy szeretem, és kívánom is, de azért örülnék, ha nem lenne úszógumi. :)

Ha szeretnél, akkor próbálj tenni ellene, ha neked mindegy, akkor hagyd. Azt viszont mindenképp tudasd a pároddal, hogy a beszólogatások zavarnak, és bántanak téged.

2016. jún. 16. 17:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Jó azt fogdosni, hidd el nekem :P

Amúgy barátnőd hogyan szokta megemlíteni az úszógumidat?

Viccesen vagy szurkálódósan?

2016. jún. 16. 17:57
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Nők 90%-a már a minimális elhízást sem tolerálja, a többség azonna bannol érte. Amelyik gyanúsan nem rinyál miatta az vagy mégkövérebb, vagy szeretőt tart. (valami kockahasú négert?)
2016. jún. 16. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ééés, itt is van a napi nőgyűlölőnk 4-es kommentelő személyében. Köszönjük a részvételt, de a közönség kiszavazott/ma nem kapsz rózsát/ezt a párbajt elvesztetted/kérlek hagyd el a villát!
2016. jún. 16. 19:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Kereskedlmi szennymédia utalós "poénkodás"? Na ez az ami alumúl mindent.

2016. jún. 16. 19:49
 7/8 Sunshinedoll ***** válasza:
Engem nem.
2016. jún. 16. 21:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Férjemnek is van és imádom (ő utálja pedig szerintem szexi) :P Nincs kockahasú szeretőm, nem is kell:)
2016. jún. 16. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!