Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha ebben az országban egy lány egy kicsit jobban néz ki, akkor azonnal rajosan kezd öltözködni?
Gondolok itt a műkörömre, szolira, mindenféle csillogó villogó cuccokra? Miért nincsen jól kinéző, de visszafogottabban öltözködő csaj, mint Olaszországban, vagy Franciaországban?
Egyébként mennyit költenek ruhára, meg műkörömre ezek a csajok? Merthogy én baromira sajnálom a pénzt ruhára, főleg mivel kajálni se eszek annyit, amennyit szeretnék...
"eszet, kedves főiskolai hallgató"
Jaj, de lesi a válaszokat:D
gáz h ukrajnához hasonlítunk:D bár lassan azegy jobb ország lesz.
amúgy itt magyarba nagyon sok a primitív ember, sztem ezért lehetséges.
Uh, én a MayoChix és tsaitól vagyok rosszul. Meg pufidzseki szőrgalléral...
Karikafülbevaló, sima kék színű farmer hegyes orrú csizmába tűrve, lekopott sarokkal, fehér dzseki...pfff
Na én az ilyenket levadásznám.
Ezek a "cuccos" csajok a "cuccos" fiúkhoz valók.
Tapadj rá valami nem pénzszórósra. Hidd el jobb, mint egy csillogó, feltűnési viszketegségtől szenvedő csaj - bár vannak normálisak, de elég ritka eset. :-)
Én nem öltözöm a fentebb felvázolt standard szerint.
Promod, mustang, Mexx, Lacoste, Salamander.
Általában ilyen holmikat hordok. Akkor ez most igénytelen?:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!