Miért nem tud a legtöbb lány öltözködni?
Ezt én sem értem,ezt az "oldalt" kidobós nadrágokat,de sajnos a legtöbb gyártó bőszen gyártja,tavaly alig kaptam magamra "rendes" derekú farmert.Kérdeztem az eladót,hogy nem is lesz,azt mondja mindenki ezt kérdezi,idén már azért láttam végre.
30L
Kicsit unom már az ilyen jellegű kérdéseket, semmire nem jó, csak hogy felhergeljétek magatokat.
Szerintem azért nem öltöznek valami jól, mert ők maguk sem tudják, hogy mi áll jól; ha valakinek szép alakja van, bebeszéli magának hogy dagadt/gebe, és sátor alá rejti magát; ha kövér, akkor meg átminősíti magát, hogy "van mit fogni rajta", ezért felveszi azokat a has és cicikidobós cuccokat, stb. Nem reálisan látják magukat, emiatt nem tudják mi áll jól nekik; nézd meg, hogy a "celebek" közül hogy öltöznek, ők sem mutatnak példát, pedig a tinilányok nagy része őket próbálja utánozni.
Engem nem dühít. Sőt nyugodtan öltözködjenek úgy, így nem nehéz szebbnek lenni náluk. :)
25N
Engem nem dühít. Sőt nyugodtan öltözködjenek úgy, így nem nehéz szebbnek lenni náluk. :)
25N
egyetértek:D
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!