Miért nem tud a legtöbb lány öltözködni?
Én aztán nem vagyok vékony alkat, de pont leszarom, azért is hordok tangát (mondjuk nem mutogatom meg nem lóg ki sehonnan). Lehet beszólni, meg fújjozni, egészségetekre!
Amúgy én azt nézem meg mindig mikor valakinek vagy a bugyija van kint vagy pedig a hasa, dereka. Osztálytársnőm is felvesz egy olyan pólót ami a köldökéig és és abban van egész nap. :D
Mondjuk én csak megnézem az ilyet, nem foglalkozok vele sokat, MERT NEKEM VAN SAJÁT ÉLETEM!
Én egy csinos nő vagyok és én örülök, ha a teltebb lányok olyanokat hordanak ami számukra nem előnyös, mert így látszik, hogy ők milyen kövérek. :)
Nekem sok toppom van, amik nem túl hosszúak, így a hasam mindig kilátszik sokszor belőlük. De nem szándékosan, csak nem túl hosszúak a felsőim, mert nem szeretem a túl hosszút. Szerintem ha nem vagyok kövér és kicsit véletlenül néha kilátszik a hasam, abba nincs semmi rossz én úgy gondolom. Viszont a férjemet mindig zavarja ha rövid szoknya van rajtam, vagy ha kint van a hasam a felsőmből véletlenül és mindig takargat és ideges...pedig tényleg nem szándékosan van kint.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!