Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szóltok egy ilyen helyzetben?
Kedves, aranyos, udvarias 30-as évek végén járó férfi, jól néz ki, és mint utóbb kiderül, jó vele a szex is. Kb. technikus szakmát mondott eredetileg, a randikra is egyszerű farmerben / pólókban jött, mondjuk a legújabb iphone kicsit fura volt, de sok pasi gyűjt ilyenekre.
Azután egyre több furaság derül ki róla, többek között, hogy kamuzott a munkahelyéről és a munkájáról is, valójában nagymenő manager, utazgat ide-oda, sok pénze van, csak nem akart ezzel beállítani. Mit szólnátok?
Én ismerek egy olyan embert, aki hasonló módszerrel talált magának párt. Elhallgatta, hogy mennyire gazdag, mert ki akarta szűrni a pénzéhes nőket.
Én nem rökönyödnék meg ezen annyira. Tök logikus a hozzáállása.
Mert nem keres sikeres gazdag , diplomas not??
Kinos helyzete van. Valamennyire megertem.
Mi van, ha vki jo a hazugsag felismereseben?
Engem nem zavarna
Mivel nem a korulmenyeit es az iskolait akarom megismerni hanem a szemelyiseget
Ahhoz meg semmi koze h hany diplomaja van vagy mit dolgozik
En sem vallom be az elso randin h mit tanultam vagy mit dolgozok
Felesleges lenne
Sot amire nem kerdezz ra konkreten azt sem mondom el
Ha normalis jo a szex es.kedvedre valo a pasi akkor nem mindegy h 2 vagy 4 diplomaja van ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!