31 hetesen 15 kg plusz. Mit szóltok ehhez? Mi jöhet még? Van esetleg vki hasonló helyzetben?
A védőnőm riogat,h diétára fognak majd,vagy befektetnek.Amúgy 57 kg-ról indultam,most vagyok 73 kg.
Le fogom tudni adni ??????
A 30. héten tartok 16 kg-nál. Az első trimeszterben híztam 3 kg-t, a 2.-ban 11 kg-t, míg a 27. héttől csak 2 kg jött fel. Rendesen étkeztem (tehát nem nassoltam, de nem is diétáztam). A védőnőm lecseszett, mikor elkezdtem hízni (ebből sok volt a víz, de mindegy), most meg azért cseszett le, mert "csak ennyit híztam" az elmúlt pár hétben.
Szerintem simán leadom szülés után a felesleget, persze nem rögtön, hanem úgy 1 év alatt. Kb. ennyi kell a szervezetnek, hogy visszataláljon saját magához.
Ja, és végig tornázok, a 25. hétig bicikliztem is hetente 3-4 alkalommal. Tehát megvolt a mozgásom.
Az UH szerint a babám nagy, de nem óriási. A vitaminokat sem vittem túlzásba.
Nem az alakom a probléma,csak nem szeretnék cukros lenni,vagy idő előtt befeküdni,diétázni.Az a baj,hogy veszélyeztetett terhes vagyok az elejétől fogva,így nem tonázhatok.
Ti mit tesztek,hogy ne egyetek annyit ??
Válogasd meg, hogy mit eszel -mondom ezt én, aki 30 kg-ot híztam. De nem vagyok cukros, még a vérnyomásom sem magas :) De ez szerencse kérdése, tényleg veszélyes tud lenni a sok hízás. Próbálj odafigyelni, mit eszel, és este kerülni a hízlaló kajákat.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!