Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetesen 15 kg plusz. Mit...

31 hetesen 15 kg plusz. Mit szóltok ehhez? Mi jöhet még? Van esetleg vki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

A védőnőm riogat,h diétára fognak majd,vagy befektetnek.Amúgy 57 kg-ról indultam,most vagyok 73 kg.

Le fogom tudni adni ??????

2010. jan. 5. 14:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Jaj nincs ebben semmi extra. Én is kb. ennyit szedtem fel. A védőnőnek meg az a dolga, hogy huhogjon. Amúgy meg le fogod tudni adni, csak akaraterő kérdése. Egy dolog necces, hogy ha nagy a pocak, sokat nyúlik a bőr, és az nem mindenkinek húzódik vissza utána rendesen, kialakulhat a kötényhas (én így jártam sajnos). Mondjuk az tuti, hogy a következő terhességemnél jobban figyelek majd, hogy mit és mennyit eszem, de igazából ez még egyáltalán nem vészes. Én 60 kilóról indultam, és amikor mentem szülni, kb. 80 körül jártam. Most megint 60 körül vagyok már.
2010. jan. 5. 14:09
 2/9 anonim ***** válasza:
ne aggodj szerintem, ha nincs kulonosebb problemad! en 30+1 hetes vagyok es 10-11 kg-nal tartok, de nem latszik kulonosebben. 52kg-rol indultam es most 62-63 korul vagyok. eszek mindent, amit kivanok. a babam jol van es ez a lenyeg! boldog babavarast!
2010. jan. 5. 14:39
 3/9 anonim ***** válasza:

A 30. héten tartok 16 kg-nál. Az első trimeszterben híztam 3 kg-t, a 2.-ban 11 kg-t, míg a 27. héttől csak 2 kg jött fel. Rendesen étkeztem (tehát nem nassoltam, de nem is diétáztam). A védőnőm lecseszett, mikor elkezdtem hízni (ebből sok volt a víz, de mindegy), most meg azért cseszett le, mert "csak ennyit híztam" az elmúlt pár hétben.

Szerintem simán leadom szülés után a felesleget, persze nem rögtön, hanem úgy 1 év alatt. Kb. ennyi kell a szervezetnek, hogy visszataláljon saját magához.

Ja, és végig tornázok, a 25. hétig bicikliztem is hetente 3-4 alkalommal. Tehát megvolt a mozgásom.

Az UH szerint a babám nagy, de nem óriási. A vitaminokat sem vittem túlzásba.

2010. jan. 5. 14:44
 4/9 anonim ***** válasza:
én még csak 21 hetes vagyok,és már 10 kilót híztam majdnem.tehát nyugi.terhesennem az alakoddal kéne foglalkozni.én sem azt teszem.bár rám rám férnek a kilók,én 47 kilóról indultam.
2010. jan. 5. 14:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Én +25kg-al mentem szülni (62-ről 87 lettem). 9 kiló ment le a szüléssel. 7 hónapig szoptattam. 12kilót adtam le mozgással és okos táplálkozással azóta. (Most 14 hónapos a fiam) Nagyon rosszul éreztem magam és nagy munkám van ebben a -12 kilóban. Ha lesz testvérke, jobban odafigyelek majd!!
2010. jan. 5. 15:18
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem az alakom a probléma,csak nem szeretnék cukros lenni,vagy idő előtt befeküdni,diétázni.Az a baj,hogy veszélyeztetett terhes vagyok az elejétől fogva,így nem tonázhatok.

Ti mit tesztek,hogy ne egyetek annyit ??

2010. jan. 5. 16:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Válogasd meg, hogy mit eszel -mondom ezt én, aki 30 kg-ot híztam. De nem vagyok cukros, még a vérnyomásom sem magas :) De ez szerencse kérdése, tényleg veszélyes tud lenni a sok hízás. Próbálj odafigyelni, mit eszel, és este kerülni a hízlaló kajákat.

Sok sikert!

2010. jan. 5. 17:51
 8/9 anonim ***** válasza:
30+5 hetes vagyok és 14,5 kilónál tartok. Kicsit én is megijedtem de nekem az orvosom és a védőnőm is azt mondta ez még belefér. Pedig nem is zabálok, mondjuk az igaz, hogy az ünnepek "rám raktak" +2 kilót. De már visszaálltam az egészségesebb kosztra és 5 óra után nem eszem vagy csak almát.
2010. jan. 6. 11:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem értem , hogy miért ne foglalkozhatnál az alakoddal. Az, hogy terhesek vagyunk még nők maradunk és nem hiszem, hogy kevésbé szeretnénk a gyereket ha néha aggódva nézünk a mérlegre. A terhes nem gép! Én nagyon sok folyadékot és kevesebb sót fogyasztok. Egy étkezést sem hagyok ki de a vacsora már diétásabb és 5 órakor van. Nasi mindig gyümölcs.
2010. jan. 7. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!