Rettegek, hogy beteg lesz a babám. Voltatok már hasonló helyzetben?
Ó Te szegény, hát nagyon rád jár a rúd! De úgy tűnik a babád nagy túlélő, úh biztosan nem lesz gond! Az antibiotikum nálam is bejátszott az elején (pont ugyanarra szedtem és ugyanazt, mint Te :D) és már 17 hónapos a fiam és bátran állítom, nem lett tőle baja! :)
Megértem a szorongásodat, főleg, mert én alapból is ilyen szorongós vagyok. Van egy homeós szer, Sedatif PC a neve, azt lehet szedni kismamáknak is, stresszoldó hatású, esetleg próbáld ki, hátha...
Gyors javulást a lábadnak és most már vigyázz nagyon magadra ;-)
Kérlek, hessegesd el ezeket a negatív gondolatokat, mert nagyon bele tud égni a tudatalattiba. :(( Legjobb barátnőm járt így, mindig negatív gondolatai voltak, hogy jajj, biztos beteg lesz a baba, meg hogy később is ráért volna még babát vállalni (pedig nem vagyunk huszonévesek!!), stb. stb.. Hát be is vonzotta a bajt :(
Nem szabad!!!! Miért lenne baj? Hisz máris mennyi mindent átvészelt Veled! :)) Jobbulást Neked, a picinek pedig semmi baja sem lesz!!! :)
Én is nagyon parázok.
Nálunk meglepibaba. Már van egy 3 évesem, terveztünk tesót, csak nem mostanra, hanem 2-3 év múlva.
Védekezés mellett maradtam terhes, nem is vigyáztam úgy magamra, hogy babás lehetek. Volt két szülinap, egy húsvét és egy középiskolás ballagás mióta megfogant. Be nem rúgtam, de egy-egy tömény csak lecsúszott és néhány szál cigi is elment a bulikon. Továbbá én is voltam beteg, erős gyógyszereket, antibiotikumot kaptam.
Mikor kiderült a baba, ez miatt fordult meg bennem a megszakítás, mert mi van ha beteggé tettem ezek miatt. De a doki és a védőnő is nyugtatott, úgyhogy maradt velünk. Most félidős vagyok, eddig minden nyavaja kijött vele, ami a terhességgel járhat, pecsételő vérzésem volt sokáig, egyszer nagyon, ezért kórházba kellett feküdnöm. Ez a lepény rossz helyezkedése miatt van. Ez már azóta feljebb kúszott, de még eléri a kijáratot.
Minden vizsgálatnál minden rendben volt eddig, a vérképek is jók voltak. Picúr szépen fejlődik, állítólag kislány lesz.
Bennem mégis ott van a félsz, hogy esetleg valami nincs rendben. Azt hiszem akkor talán megnyugszom, amikor majd hazahozhatom a kórházból azzal, hogy egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!