Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, mi a jobb közeledés felétek?
Figyelt kérdés
Ha direktbe, vagyis lényegre tér s pár látás/ismeretség után azt várnátok hogy mikor hivna el benneteket valahova, egyből a lényegre térve, mondja el hogy szivesen elhivna, vagy megismerne benneteket,
Vagy lassan közeledve, néha néha szóváltás és lassan alakul apránként bontakozik ki a férfi?
Hogyan képzelitek el mikor elhiv titeket valaki?
2016. aug. 14. 20:31
2/11 A kérdező kommentje:
Ha privátba is kifejtenétek részletesen, egyéni elképzelések alapján megköszönöm.
2016. aug. 14. 20:43
3/11 anonim válasza:
És akkor mi lesz? Átlagot vonsz a válaszokból és azt használod? Inkább azt javaslom ha valaki komolyan érdekel próbáld meg megismerni.
4/11 A kérdező kommentje:
Mindenki más egyéni véleménnyel rendelkezik, érdekel minden eshetőség
2016. aug. 14. 20:57
5/11 anonim válasza:
a második
nem szeretem ha túl direkt a pasi
6/11 A kérdező kommentje:
A kérdésem lényege inkább az lenne, mindenki leirhatná hogy neki mi jön be saját szavaival, hogy képzeli el egy helyes közeledést amibe láttok fantáziát, és esélyt adnátok, saját tapasztalatok alapján, mikor tetszik egy közeledés, és mikor nem foritotok hátat a dolognak.
2016. aug. 14. 21:13
7/11 anonim válasza:
Minden nő más, vki visszahuzodobb,vki szerényebb. Helyzet adja h épp hogy tudnál felé közeledni.
Én jobban szeretem ha a pasi hajt rám, én szerényebb vagyok,vagy inkább a kettő közt,ha ugy van. Jól esne ha vki udvarolna,vagy ilyesmi. Elmennénk sétálni parkba, vagy étterembe kettesben és beszélgetni nevetni,jól érezni magunkat. Ez persze csak az én álmom,képzeletem.
8/11 anonim válasza:
Én nem szeretem a túl direkt dolgokat, így jobban örülnék a másodiknak. Egy nő érzi ha van esélye a férfinál, a vibrálást. Én ezen a úton haladnék. Szeretem a humoros pasikat, akik eltudják engedni magukat, és alakul spontán.
9/11 anonim válasza:
Én az elsőre szavazok. Szívesen kezdeményezek, kimutatom, ha valaki érdekel (nő létemre), de ha a másiktól nem kapok egyértelmű visszajelzést, akkor elvesztem az érdeklődésemet. Nálam a néha néha szóváltás inkább azt jelenti, hogy barátkozni akar, szóval ilyen esetekben jön a friendzone.
10/11 anonim válasza:
Nekem is az első jönne be jobban. Számomra kevés dolog stimulálóbb, mint mikor egyértelműen érzem, hogy a másik félnek tetszem. Az viszont csak akkor lesz igazán egyértelmű, ha nem teketóriázik, hanem megragadja a golyóit és igenis férfiasan elém áll, elhív randizni, megteszi az első lépéseket. Számomra ez elég imponáló :) Ha csak néha-néha rám ír, apránként akar kibontakozni, abból azt veszem le, hogy nem is tetszem neki igazán, max barátkozni akar, az meg vagy bejön, vagy nem, de ha nem érzem a tényleges vonzalmat/szándékot részéről, akkor félő, hogy nem lesz részemről sem semmilyen érzelmi dolog. A hozzám hasonlóan bátor, vakmerő férfiakat kedvelem, ha nekem tetszik egy pasi, én sem pötskörészek, hanem egyenesen a szemébe mondom, hogy mit akarok tőle. Ha ettől megijed, akkor azt hiszem, a kapcsolatban is sokszor félne tőlem, szóval még jól is járunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!