Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez a közeledés bejönne Nektek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a közeledés bejönne Nektek, nőknek?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a lányok szeretik, ha megmosolyogtatják őket, szeretik a - még nem beképzelt - magabiztosságot, öniróniát, humort. Ha valaki így írna nektek, vagy szólítana le titeket, az mennyire jönne be?

"Kedves XY!

Mivel az Adoniszok szabadságra mentek, a szépfiúknak meg már van pasijuk, csak azt tudom felajánlani, hogy velem ismerkedj! Így, ha szívesen beszélgetnél egy magamfajta közel sem tökéletes, ámde jóképű, sármos és nem utolsó sorban szerény pasival, ne habozz válaszolni!"

Ez most csak spontán fogalmazódott meg bennem, de szoktak eszembe jutni hasonló mondatok, pl.: mikor buliban kérek fel egy lányt, stb.

Mennyire jön be nektek ez, az ilyen stílusú közeledés?

2016. júl. 10. 20:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Hát őszintén megmondom, kíváncsi leszek a női válaszokra... :D
2016. júl. 10. 20:18
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem abszolút nem jön be! :/ Szerintem nagyobb a tálalás a külsőd körül, mint amilyen valójában lehetsz.. Nekem ez jön le így elsőre. Nem tudom miért, de nekem pont az jön le ebből a 3 sorból, h nagy az egód... :/
2016. júl. 10. 20:19
 3/13 anonim ***** válasza:

Szerintem iszonyat gáz, esetleg még nagyképű is, meg nagyon mesterkélt ez az egész.

Légy sokkal természetesebb!

2016. júl. 10. 20:21
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem agyaltam sokat a 3 soron, ilyen vagyok alapjáraton. :/
2016. júl. 10. 20:23
 5/13 anonim ***** válasza:
Ez a homo kategória?
2016. júl. 10. 20:23
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szar szöveg.
2016. júl. 10. 20:28
 7/13 anonim ***** válasza:
51%

Ezzel, h provokálód ad "Adonisz" és a "szépfiúk" stílusát, pont az jön le, h sokkal többnek tartod magad, mint amilyenek ők... :D

Nem írnék rád! Szerintem ezt lehet tök egyszerűen is:

XY a nevem, X éves vagyok. A stílusom egyszerű, sármos, a külsőm átlagos és (állítólag) helyes is!

Szerintem ilyesmi módon, egyszerűen sokkal aranyosabb és ebből tényleg elhiszem, h szerény is vagy!

2016. júl. 10. 20:30
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem jön be, erőltetett és béna.
2016. júl. 10. 20:33
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen, a lányok szeretik a humort, úgyhogy ezzel véletlen se próbálkozz. :D
2016. júl. 10. 20:38
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ennyire körülfosni a levelet.

Elég ha pár mondatot írsz magadról, és ezt a mások lealacsonyítását mindenképpen hagyd ki!

2016. júl. 10. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!