Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire válik ez be?
Lehetőség mindig van, én eddig mindig csak olyan sráccal jöttem össze, akivel előtte sok ideig haverok/barátok voltunk.
Persze ki tudja, garancia nincs, hogy menni fog.
3 hónapja ismerem de nem igen találkoztunk.Ha ezentúl flörtölgetnék vele,ugratnám,cukkolnám,izgalmas játékos beszélgetésbe kezdenék vele,változtatnák a külsőmön,a hozzáállásomon,a megjelenésemen,vicces,komoly,érdekes,vonzalmas,kiszámíthatatlan,titokzatos,szórakoztatóbb lennék,többször érinteném meg,tovább tartana a szemkontaktus,más lenne a kisugárzásom,nagyobb önbizalmam lenne, bókolnék neki,akkor esetleg megváltozna a véleménye,hogy egy teljesen más személyt látott meg bennem amitől megtetszem neki,vagy esetleg több is lehetne?
Eddig tök visszahúzódó,félénk voltam,alig beszéltem és mikor nézett mindig elnéztem más irányba,meg nem is öltözködtem normálisan.
Szeretnék magamon változtatni,lemondani nem szeretnék róla,mert úgy érzem hogy mintha nagyon minimálisan meg lenne nála is,csak nem mertem kezdeményezni és emiatt lettem barát.
#2es vagyok, hívd el szerintem bátran, és szurkolok hogy sikerüljön olyannak lenned, amit leírtál (mert van hogy nem egyszerű, hogy ne jöjjön zavarba az ember, meg hasonlók) , amiket leírtál, azok jók, (csak a bókokat ne vidd egyedül szerintem túlzásba, vagy inkább a belső tulajdonágait bókold ha már bókolsz), szóval ha tényleg az lesz amit leírtál, akkor működni fog :)
Nekem volt olyan hogy barátságból lett szerelem, de nálunk a lány lett belém szerelmes, én voltam az aki csak lassan tudott többet elképzelni, mint barátság, de aztán összejöttünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!