Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Frank1997ize kérdése:
Mennyire válik ez be?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik de ő csak barátként tekint rám.Ezek szerint nem látta meg bennem a férfit.Ha ezentúl férfiként közelítenék felé megváltozhat a véleménye? 19F 22L2016. júl. 6. 00:04
11/13 A kérdező kommentje:
Tartani is fogom ezt.
2016. júl. 6. 10:41
12/13 A kérdező kommentje:
Ha csak normálisan beszélgetünk abból soha se lesz semmi,valahogy tudtára kell adnom hogy nekem kell ez a lány,és ezekkel a változásokkal akarom meghódítani mint az összes többi férfi is így csinálja,most már megjött nekem is a bátorságom,ugyan is mitől kéne féljek és merek változtatni magamon.Én mindenesetre szeretném hogy összejöjjön,annyira boldoggá tenne engem :D
2016. júl. 6. 13:17
13/13 A kérdező kommentje:
Ezt napmint nap gyakorlom tükör előtt meg elképzelem hogy ott van mellerrem a csaj és mir mit reagál pl,és egy idő után megmaradnak bennem és nem lesz olyan mintha megjátszanám magam hanem mintha ez lenne a természetes énem,és mivel eddig csak együtt buliztunk semmi más, lehet el fog gondolkodni olyanon hogy fúú lehet félreismertem ezt az embert?mert azt hogy visszahúzódó meg keveset beszéltem veke azt rá fogtam mindig arra hogy elment kicsit a kedvem.
2016. júl. 6. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!