Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mitől válik egy férfi magabizt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől válik egy férfi magabiztossá, és ezáltal vonzóvá?

Figyelt kérdés
Általában azokból lesznek a magabiztos szívtiprók felnőttkorban, akik után már tini korban is futottak a lányok és ez felturbózta az önbizalmukat?
2016. ápr. 12. 19:11
 1/10 anonim ***** válasza:
A bölléreknek is van önbizalmuk. Állítólag.
2016. ápr. 12. 19:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy a disznóvágásnak sok köze lenne a csajozáshoz!
2016. ápr. 12. 19:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha van tököd levágni egy disznót akkor van tököd csajozni is.
2016. ápr. 12. 19:27
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem attól, ha tisztában van magával, a világban elfoglalt helyével, és igyekszik kihozni a helyzetéből a maximumot.

Egyébként nem csak férfiaknál, nőknél is megfigyelhető, hogy azok magabiztosak, akik saját maguknak őszintén tudják mondani, hogy tényleg mindent megtesznek az előrehaladásuk érdekében. Ennek ugye előbb-utóbb eredménye is van, azaz ezek az emberek okkal büszkék és magabiztosak.

2016. ápr. 12. 19:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Aki jól néz ki, az sikeres lesz a lányoknál, és ettől az önbizalma is megnő.
2016. ápr. 12. 20:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem mindegy? Te sosem leszel igazi férfi!
2016. ápr. 13. 07:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Határozott vagyok,mert vállalkozó vagyok. Mitől vagyok férfi? Attól, hogy két nagy golyó fityeg a lábam közt egy 20 centis virslivel, és attól, hogy magas vagyok,borostás,és vannak szép ruháim, és sok mindenkit meg tudok verni, ha úgy adódik
2016. ápr. 13. 10:43
 8/10 A kérdező kommentje:

36 %

Látszólag ész nem kell ehhez!

2016. ápr. 13. 12:28
 9/10 anonim ***** válasza:
a teljesítmény sokat dob az önbizalmon. ha elismernek. ha erőfeszítést teszel. ha nem élsz egyhangúan.
2016. ápr. 14. 12:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Leszarom azt, hogy jóképű vagy. Én is jóképű vagyok a magam módján de a kérdésemmel kapcsolatban ez teljesen jelentéktelen. Szerintem a jóképűség az nem érték, mert nem olyan valami amiért keményen megdolgozol és megszerzed, hanem az csak úgy van.
2016. ápr. 14. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!