Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mi a jobb?

Figyelt kérdés

Szóval sokat irogattunk egymásnak egy sráccal, aztán találkoztunk. Eddig minden rendben volt. De azóta ahányszor beszélünk egyre lányosabbanak érzem a hangját és a viselkedését. És ami az elején úgy tűnt nem fél az érzelmektől most már inkább túlzásnak élem meg. Nincs még köztünk kimondva kapcsolat, de mégis napi órákat irogatunk. Szóval a kérdés, hogy neketek mi lenne a jobb? Ha egyszer őszintén elmondom mi nem tetszik és ne raboljuk egymás idejét? Vagy ha csak lassan "lekopok"? Azaz nem bántom meg de egyre kevesebbszer válaszolnék, még teljesen elhidegül?

Nem szeretnék neki fájdalmat okozni, de kapcsolatot sem vele, pedig ő nagyon beleéli magát a helyzetbe.

Ő 28, én 24.

2016. júl. 28. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Az o helyzeteben szerintem a masodik verzio szepen,lassan koptasd le.
2016. júl. 28. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Erre megint mit lehet mondani... Tényleg ez a baj, hogy "lányos a hangja" meg nem kőagy őrnagy? Hát már itt tartunk?
2016. júl. 28. 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd meg neki, hogy bármire is számított, te nem tudod viszonozni. A lassan lekopás már gerinctelen, mert akkor te rabolod az ő idejét!
2016. júl. 28. 19:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Mondd meg, mi a gáz vele és lépj le. Ha neked nem jön be, tulajdonképpen ez már megjavíthatatlan lenne részéről.
2016. júl. 28. 19:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Őszintén, gyorsan és emberségesen please.
2016. júl. 28. 20:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Közöld, hogy nem az ideálod és most, hogy már megkaphatnád, nem kell pár apróság miatt. Fő az őszinteség.
2016. júl. 28. 20:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Mond meg neki: "Te nem vagy elég tahó és macho nekem"
2016. júl. 28. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!