Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, egy fekete nyári ruha lehet csinos? Vagy jobb a színes?
Figyelt kérdés
2015. júl. 2. 23:34
2/9 anonim válasza:
Lehet az. De nem sülsz meg benne?
3/9 anonim válasza:
A fekete a kedvenc színem, de nyáron meleg. Ettől függetlenül lehet nagyon szexi egy nő benne. Viszont a színes fiatalít, energikusabbá teszi látszatra az embert. És nem is olyan meleg.
4/9 anonim válasza:
Nekem tetszene.Fekete a kedvenc színem.;)
6/9 anonim válasza:
Ilyen kérdéseknél mindig elfelejtitek, sok múlik magán a lányon. Nem mindenkinek áll ugyanaz jól.
7/9 Estienne válasza:
Pedig pont a fekete ami szerintem elég univerzális. De jó, mit ért ehhez egy faszi :-D
8/9 anonim válasza:
Ha lehet inkább színes legyen......
Nem vagyok fekete ruha párti, bár hosszú szőke haj mellé el tudnám képzelni.
37F
9/9 anonim válasza:
Nem szeretem a színes ruhákat (kivéve vörös). Nagyon szexi tud lenni egy fekete ruha :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!