Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy olyan fiu hiv el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy olyan fiu hiv el randira, aki nem igazan az eseted mi a jobb? Megadni neki a lehetoseget vagy elutasitani? Fiuk, ti hogyan jarnatok jobban?

Figyelt kérdés
Altalaban kerdezem. :) nincs konkret eset

2014. júl. 28. 10:06
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát, én a magam részéről utálom a mellébeszélést. Én annak örülnék jobban, ha egyből elutasítanál, vagy ha eljössz velem de azonnal leszögezed, hogy csak haverság.

18/F

2014. júl. 28. 10:21
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Add meg neki a lehetőséget. Erről szól a randizás nem? Soha nem tudhatod és soha nem is fogod megtudni mivel tud szolgálni egy srác ha még a lehetőségét se adod meg neki, hogy mutasson neked valamit.
2014. júl. 28. 10:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok megint.

Én már jártam úgy, hogy a csaj akit elsőre kimondottan ellenszenvesnek tartottam, meg anniyra nem is hozott lázba, a megismerése után már nagyon tetszett. Csak kellett egy délután hozzá, meg egy közös "elmegyünk vásárolni" randi.

2014. júl. 28. 10:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem mindketten jobban jártok ha élből elküldöd. Ha 0 vonzalommal mentek randizni akkor egyikőtöknek sem lesz jó. Te végig fogod kínlódni ő meg pedálozni fog 1000el mert az hiszi van esélye. A végén meg mindenkinek egy rossz élmény lesz az egész. Jobban jársz ha otthon maradsz és valami olyat csinálsz amit szeretsz. Ha randira mész legalább egy minimális vonzalomnak lennie kell mert amúgy csak idő pocséklás.

Nekem legalább is ez a tapasztalatom :)

25\F

2014. júl. 28. 10:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok. Ha megadod neki az esélyt, mindenképp mondd meg, hogy amúgy nem az eseted, de jó, elmész vele. Nagyon sokan hiszik azt, hogy ha egy lány igent mond a randira, az már egyenes út a kapcsolathoz, utána meg a lányt szidják, hogy átverte őket. Szerintem attól is függ, hogy mennyire ismered a srácot. Ha csak simán nem jön be, de amúgy kb semmit sem tudsz róla, meg lehet próbálni (nem mindenkinél működik, valakinél esélytelen a dolog, ha nincs vonzalom), de ha olyan srác hív el, akit ismersz annyira, hogy tudod, hogy nem passzolnátok, akkor jobb kedvesen visszautasítani.
2014. júl. 28. 10:52
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

Ezzel nem értek egyet. Semmi nem rosszabb mint otthon ülni, és azon elmélkedni, hogy most éppen miért nem mész el valahova, meg azon, hogy na mikor fog valaki elhívni?

Ha totálisan undorodsz valakitől meg utálod akkor persze, de ha valakivel minimum közömbös vagy, ha elhív szerintem a lehetőséget meg kell adni.

Lehet nagyon gáz lesz, lehet rosszul fogod érezni magad, de tanulsz majd belőle és lehet késöbb meg röhögni fogsz majd az eseten. Ha meg véletlwn mégis bejön akkor meg már jól jöttél ki belőle. A csuklóból elutasítással csak magadnak árthatsz.

28f

2014. júl. 28. 10:56
 7/10 anonim ***** válasza:

5ös vagyok, egy kis kiegészítés:

Ha nincs olyan kizáró tényező, amiért egyértelműen nem működhetne a dolog, és még nem próbáltál olyan fiúval randizni, akihez nem vonzódsz, akkor megéri megpróbálni néhányszor, már csak azért is, mert így rájössz, hogy melyik csoportba tartozol: azokhoz, akiknél később kialakulhat a vonzalom, vagy azokhoz, akiknél már a kezdetekben meg kell lennie. Ezek után pedig te is tudni fogod, hogy milyen reakcióra számíthatsz magadtól. Persze azt tartom, hogy nem árt, ha beavatod a fiút legkésőbb a randi végén, hogy ne érezze magát átvágva, de mikor még egyszer elolvastam, amit írtam, elbizonytalanodtam, mert ha a srác előre tudja, hogy nem vonzódsz hozzá, lehet, hogy sokkal jobban ráfeszül a dologra, és nem tudja igazán önmagát adni.

2014. júl. 28. 11:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Elutasítani.
2014. júl. 28. 13:31
 9/10 anonim ***** válasza:

#5 szerintem - és ezt mondom férfiként - örülhet az ember, ha nem pattintják. Tudod ha nekem mondaná egy csaj, hogy oké elsőre nem jössz be (amit megértek) de oké próbáljuk meg, akkor tudni fogom, hogy legalább van esélyem. Nyilván ugyanazt tudom nyújtani mint elötte, így meglépem azt amit tudok, ha nem jön be, akkor legalább nem áltatom magam. De azt rühellem, ha valaki még esélyt se ad vélt, vagy valós okok miatt, azt meg főleg, ha anélkül itélnek meg, hogy bármit is csináltam volna.

Persze ha szerencsétlenkedek és sokára hívom el a csajt megértem, ha nemet mond, bár azért ez is olyan dolog, hogy emberből vagyunk és nem mindig megy a bártorság mert szép a csaj vagy okos, vagy mindkettő és hiszitek vagy sem, ez meg tudja zavarni az ember fejét legyen akármennyire tapasztalt vagy tapasztalatlan a férfi.

2014. júl. 28. 13:41
 10/10 anonim ***** válasza:
9-es, szerintem félreértettél. Azt írtam, hogy ha nincs nyomós érve amellett, hogy miért nem működhetne a dolog (mert például úgy ismeri, mint a tenyerét) akkor van értelme megpróbálni. DE. Vannak olyan lányok, akik hiába erőltetik a dolgot, nem tudnak kapcsolatot kialakítani olyan férfiakkal, akik nem vonzzák elsőre. Nekik felesleges. De addig amíg meg sem próbálják, nagyon is ajánlom, hiszen sokkal többet nyerhet, mint veszíthet.
2014. júl. 28. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!