Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha neten kezdtünk el ismerkedni, mennyi idő után lehet személyes találkozót kérni?
Figyelt kérdés
Nem akarom, hogy a lány azt érezze, hogy lerohanom, de azt is el szeretném kerülni, hogy ráunjon a várakozásra. Mindketten 21 évesek vagyunk. 21/F2016. aug. 12. 09:20
21/30 A kérdező kommentje:
#20 Nekem erről a húzásról automatikusan egy komolytalan lány képe vetődik elém, aki még pisilni is a barátnőjével megy. Felvetette a négyes felállású találkozót, de nekem nem nagyon vannak barátaim, sőt, mondhatni, hogy szinte nincsenek is. Az az egy-két ember, akit a barátomnak tartok, messze tartózkodnak jelenleg.
2016. aug. 16. 09:50
23/30 A kérdező kommentje:
Merre laksz? De amúgy már késő, mert lemondtam...
2016. aug. 16. 09:53
24/30 anonim válasza:
akkor mind1...de azért megmondhatod neki, hogy te milyen szándékkal ismerkedtél...hátha félreértett valamit...vagy más van a háttérben...
23F
25/30 A kérdező kommentje:
Kérdeztem, hogy fél-e valamitől...azt válaszolta, hogy nem, csak ez mégis más, mintha fb-n beszélgetnénk. Fél, hogy megerőszakolom vagy mi a túró? Nem tennék ilyet.
2016. aug. 16. 09:59
26/30 anonim válasza:
20 -vagyok.Lehet tényleg fél csak,beszéld meg vele,ha úgy látod érzed h nem akarja,akkor ne erőltesd,mert attól nem lesz jobb.Ha pedig akkor sem egyezik bele,akkor nem tudom,mert ha egyidősek vagytok,azért már erről máshogy kéne gondolkodnia,hisz gondolom normálisan viselkedtél vele.
27/30 A kérdező kommentje:
Igen, normális voltam, ahogy szoktam. Szerintem szeretné a találkozót, de nem akar többet. Én pedig igen. Innentől kezdve nem kell erőltetni, mert én nem fogom a barátzónából figyelni, hogy jól érzi magát egy másik sráccal. Mint írtam, nem engedem meg, hogy egy lány is a friendzone-ba tegyen. Bántja az önbizalmam, így sem tartom magam egy férfias jelenségnek. Ez már így is egy kisebb gyomrossal ért fel számomra. Itt megállj van.
2016. aug. 16. 10:12
28/30 anonim válasza:
Akkor ez eldöntve,majd találsz mást,Hajrá!
30/30 anonim válasza:
Ez egy nagyon szomorú történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!