Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha neten kezdtünk el ismerkedn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha neten kezdtünk el ismerkedni, mennyi idő után lehet személyes találkozót kérni?

Figyelt kérdés
Nem akarom, hogy a lány azt érezze, hogy lerohanom, de azt is el szeretném kerülni, hogy ráunjon a várakozásra. Mindketten 21 évesek vagyunk. 21/F
2016. aug. 12. 09:20
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
#20 Nekem erről a húzásról automatikusan egy komolytalan lány képe vetődik elém, aki még pisilni is a barátnőjével megy. Felvetette a négyes felállású találkozót, de nekem nem nagyon vannak barátaim, sőt, mondhatni, hogy szinte nincsenek is. Az az egy-két ember, akit a barátomnak tartok, messze tartózkodnak jelenleg.
2016. aug. 16. 09:50
 22/30 anonim ***** válasza:

elmenjek veled? :D

23F

2016. aug. 16. 09:51
 23/30 A kérdező kommentje:
Merre laksz? De amúgy már késő, mert lemondtam...
2016. aug. 16. 09:53
 24/30 anonim ***** válasza:

akkor mind1...de azért megmondhatod neki, hogy te milyen szándékkal ismerkedtél...hátha félreértett valamit...vagy más van a háttérben...

23F

2016. aug. 16. 09:56
 25/30 A kérdező kommentje:
Kérdeztem, hogy fél-e valamitől...azt válaszolta, hogy nem, csak ez mégis más, mintha fb-n beszélgetnénk. Fél, hogy megerőszakolom vagy mi a túró? Nem tennék ilyet.
2016. aug. 16. 09:59
 26/30 anonim ***** válasza:
20 -vagyok.Lehet tényleg fél csak,beszéld meg vele,ha úgy látod érzed h nem akarja,akkor ne erőltesd,mert attól nem lesz jobb.Ha pedig akkor sem egyezik bele,akkor nem tudom,mert ha egyidősek vagytok,azért már erről máshogy kéne gondolkodnia,hisz gondolom normálisan viselkedtél vele.
2016. aug. 16. 10:06
 27/30 A kérdező kommentje:
Igen, normális voltam, ahogy szoktam. Szerintem szeretné a találkozót, de nem akar többet. Én pedig igen. Innentől kezdve nem kell erőltetni, mert én nem fogom a barátzónából figyelni, hogy jól érzi magát egy másik sráccal. Mint írtam, nem engedem meg, hogy egy lány is a friendzone-ba tegyen. Bántja az önbizalmam, így sem tartom magam egy férfias jelenségnek. Ez már így is egy kisebb gyomrossal ért fel számomra. Itt megállj van.
2016. aug. 16. 10:12
 28/30 anonim ***** válasza:
Akkor ez eldöntve,majd találsz mást,Hajrá!
2016. aug. 16. 10:32
 29/30 anonim ***** válasza:
Sajnálom! :(
2016. aug. 16. 13:35
 30/30 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon szomorú történet.
2016. dec. 3. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!