Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik itt (a gyakorikerdesek.hu...

Akik itt (a gyakorikerdesek.hu-n) akarnak ismerkedni, azok hogy gondolják? Megbeszélnek egy vadidegennel egy személyes találkozót vagy mi? Ki az a hülye, aki ebbe belemegy?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 9. 17:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én nem konkrétan ismerkedni járok erre az oldalra, de ha úgy alakul, miért ne? Az egyik volt barátommal is itt ismerkedtem meg XD Persze nem azzal inditok elsőnek, hogy "Szia, hány éves vagy, akarsz holnap találkozni??", szóval előtte egy ideig (pár hónapig általában) beszélgetek valakivel meg mondjuk látunk egymásról képet és ha már megvan a kölcsönös bizalom, belemegyek a találkákba. Nem tartom magam ettől hülyének :D
2016. ápr. 9. 17:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
pl leveleznek ezen az oldalon egy ideig, aztán átmennek más csatornára, pl fb, majd telefonra, és ha még mindig jó a csevej, akkor találkoznak élőben. Mi ebben a rossz?
2016. ápr. 9. 17:27
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Százmilliók ismerkednek az interneten a világban, és végül az összes ilyen ismerkedésnek része egy vadidegennel való személyes találkozó.

Ezek után elég nehéz dolgod lesz, ha most be akarod bizonyítani, hogy az ilyen ismerkedés teljesen abszurd és elképzelhetetlen dolog.

2016. ápr. 9. 17:30
 4/12 A kérdező kommentje:
Én egy kicsit tartok ettől a fajta ismerkedéstől, lehet, hogy ezért fura nekem. És amúgy ha ír nekem valaki, egyből azt kérdezi, hogy hány éves vagyok :(
2016. ápr. 9. 17:33
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem a problémádat.
2016. ápr. 9. 17:37
 6/12 anonim ***** válasza:
74%

Attól még nem biztos, hogy rosszat akar - lehet, csak szeretné tudni, kb. kivel beszél. Nem mindegy, hogy az ember egy 16 vagy egy 56 évessel levelezik éppen...

De ha valaki nem szimpi vagy túl tolakodó, akkor egyszerűen letiltod, és kész.:)

2016. ápr. 9. 17:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Volt barátnőmet itt ismertem meg. 2 évig együtt is voltunk.
2016. ápr. 9. 17:44
 8/12 anonim ***** válasza:
66%
Nem az a baj, hogy születtek már innen kapcsolatok - mert miért ne, ha úgy alakul? A baj az, hogy rengetegen társkeresőnek használják, és nem érdekli őket a kérdés/probléma, hanem ha úgy vélik, hogy egyenkező nemű (főleg lány) írta a kérdést, rögtön privát üzenet, és megpróbálnak a közelébe férkőzni. Szánalmas.
2016. ápr. 9. 23:23
 9/12 anonim ***** válasza:
20%
Én például próbálok itt ismerkedni, de sikertekenül megy.... Senki sem akar megismerni a rémes külsőm miatt... 19/F
2016. ápr. 10. 20:46
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem leginkább az zavar, hogy sokan konkrétan társkeresőnek nézik az oldalt, aztán ha nem válaszolok egy ilyen megkeresésre, vagy régebben megírtam, hogy bocs, nem, akkor még ők vannak felháborodva...
2016. ápr. 11. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!