Miert akarnak az albérletkiadók személyes találkozót mindenáron, miért nem jó az ha utalunk nekik és úgy lefoglaljuk szeptembertől?
Figyelt kérdés
2016. júl. 19. 19:42
1/16 anonim válasza:
Mert szeretnék megnézni, hogy kinek adják ki a lakást. Egy személyes találkozásból sok mindent le lehet szűrni. Nem akarnak idegeneket, látatlanul beengedni a lakásukba.
Ha nem megoldható részetekről a személyes jelenlét, akkor közvetítő cégen keresztül szokták intézni.
2/16 anonim válasza:
Te tényleg komolyan kérded?? Te kiadnád a lakásod úgy valakinek, hogy nem beszéltél vele személyesen?
3/16 A kérdező kommentje:
Miért a hotelszobakat is úgy adják ki. Meg airbnb is.
2016. júl. 19. 20:38
4/16 anonim válasza:
Nem szeretnék olyan bérlőt akinek ez nem egyértelmű. Biztos nem ez az egyetlen .
5/16 anonim válasza:
Mert egyre pofátlanabbak az albérlők!
6/16 anonim válasza:
Pont az ilyenek miatt, mint a kérdező:
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__alberlet__7954352-ki-l..
7/16 anonim válasza:
A kérdés is felháborít, mint kiadó.
Olyannak biztos nem adnám ki. Szerződés és kulcs csere szerinted, hogy megy?
Nem 1-4 éjszaka, mint a hotelnél. Más jogi státusz.
Én utána nem szoktam feljárkálni, de aki elsőre se akar találkozni, hizzon is el
8/16 anonim válasza:
Én is kiadok egy lakást, pont nyáron hirdettünk, jelentkezett egy vidéki egyetemista is (elég messziről), megmondta, hogy nagyon érdekli, de csak 3 nap múlva tud jönni, megbeszéltük, hogy addig nem adom ki másnak, addig mutattam érdeklődőknek, mindenkinek elmondtam, hogy 3 nap múlva lesz döntés, mindenki elfogadta. Megvártuk, de nem volt szimpi, így mást választottunk. De ő is talált még aznap lakást. Úgy jött, hogy lakás nélkül nem megy haza :-)
9/16 anonim válasza:
Én mondjuk szeretnék veled szerződést aláírni, mielőtt utalsz. lehetőleg közjegyző előtt.
Az meg csak úgy megy, ha eljössz...
10/16 A kérdező kommentje:
A foglalózásra gondoltam, és majd szeptemberben szerződés
2016. júl. 20. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!