Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha neten kezdtünk el ismerkedni, mennyi idő után lehet személyes találkozót kérni?
"Lenne még egy olyan kérdésem is, hogy hányadik randin szabad megcsókolni?"
Az elsőn. Ha első randin nincs csók, valószínűleg már utána sem lesz.
En is társkeresőn ismerkedtem meg a jelenlegi párommal :) mi két hónap utan találkoztunk de csak azért mert Angliában élt! De már az utolso hetekben nagyon untam a várakozást :) Ha a közelben elt volna tuti hogy hamarabb találkozunk!
Szóval szerintem sem kell ezt halogatni :) hiszen az első személyes találkozás sok mindent meghatároz :)
Én is regényeket írok, mert szeretem jól kifejteni, amit gondolok és 4-5 pasival is chateltem egyszerre, amíg valamelyik komollyá nem vált.
Részemről szeretem megismerni a férfit egy kicsit, mielőtt találkozunk. Chatelek legalább vele egy hetet intenzíven. Nincs sok időm, nem megyek el mindenkivel randizni, csak akivel úgy érzem, hogy komoly lehet. Viszont ha meg már megvan ez az érzés, akkor jó minél előbb. :) Mondjuk, én biztos nem mennék el képcsere nélkül. Legalább tudjam már felismerni. :)
Csók... Szerintem simán az első randin!!! Ha mélyen a szemedbe néz hosszan, huncutul mosolyog, esetleg játszik az ajkával az tuti jel. Legalábbis rajtam így látszik, ha már szeretném, hogy megcsókoljon a férfi. :)
Sok sikert! Szimpatikus fiatalembernek tűnsz. :)
Akit érdekel:
Holnapra jó lenne az időpont mind a kettőnknek. Igen ám, csak egy kis hiba csúszott az egészbe, ő hozni akarja a barátnőjét...na, itt teljesen ledöbbentem, ez nagyon rosszul esett. Ezek szerint csak a barátzónába akar tenni...amit én nem hagyok, mert nem hiszek a fiú-lány barátságban, meg is szakítok Vele minden kapcsolatot...hiányozni fog, mert megkedveltem a személyiségét. De ez viszont tényleg szíven ütött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!