Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 15 vagyok a fiú 21, sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 vagyok a fiú 21, sok korkülönbségnek ez?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 18:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
szerintem igen.
2010. ápr. 18. 18:36
 2/13 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok a párommal. Szerintem ha elég érett vagy, akkor nincs semmi akadálya, na meg persze, ha szót értetek egymással. Én 3 hónapja vagyok együtt a párommal és minden klaffol, pedig az elején mi is tartottunk tőle, ne izgulj ha összeilletek, akkor nem lesz gond, másokkal meg ne foglalkozzatok ;)
2010. ápr. 18. 18:37
 3/13 anonim ***** válasza:
15 voltam amikor összejöttem az akkor 20 éves barátommal. 2 éve vagyunk együtt és semi probléma. ha érett vagy hozzá ő meg értelmes és nem a szexre megy akk nem sok. és a kapcsolat is jó lehet . szerintem:)
2010. ápr. 18. 18:40
 4/13 anonim ***** válasza:
szerintem szexualitás szempontjából sok. 16 éves kor alatt már indítható eljárás egy felnőtt ellen, ha a fiatalabb, ez esetben a lány szülei ellenzik a fiú és a lány közti szexuális kapcsolatot
2010. ápr. 18. 18:46
 5/13 anonim ***** válasza:
ja, L/26
2010. ápr. 18. 18:47
 6/13 anonim ***** válasza:
én is 15 évesen jöttem össze az akkor 20 éves barátommal:D most jövő hónapban leszünk két és fél éve együtt. az elején én is tartottam a dologtól, bár én mindig idősebbekkel barátkoztam, ismerkedtem. hullámvölgyek mindenhol vannak, de ez még nem olyan nagy korkülönbség. ha nem a szexre hajt, akkor nem lesz gond köztetek.
 7/13 anonim ***** válasza:
és igen, 18/L
 8/13 A kérdező kommentje:
Amugy sokak irták, hogy ha nem szexre hajt akkor oké a dolog, honnan tudhatom hogy csak arra hajt? Sajnos, elöttem smárolt már lánnyal, de épp ezért nem tartom soknak, mert belül ugyanolyan gyerek:) De most úgy érzem járunk is, de elötte smárolt sok lánnyal. Szerintetek? :(
2010. ápr. 18. 19:12
 9/13 anonim ***** válasza:
mivan??? jártok de előtte smárolt egy csomó csajjal?? hát mivel 21, gondolom volt már egy pár csaja... ha meg úgy smárolt hogy már jártatok... na az b.szott gáz hogy még mindig vele vagy
2010. ápr. 18. 19:16
 10/13 A kérdező kommentje:
Neeeeeem,dehogyis, elöttem smárolt sok csajjal, nem miközben már jártunk. Hanem aközben mikor már alakult a kapcsolat,akkor is valakivel. De közben dobta a bókokat, de azóta már SENKIVEL. Ezért nemtudom mit tegyek, meg még csajozos...:(
2010. ápr. 18. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!