Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez nagy korkülönbségnek számít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagy korkülönbségnek számít?

Figyelt kérdés

Van egy férfi aki 20! évvel idősebb nálam. (Nyugi, nem híresség meg ilyenek.) 14 vagyok én és ő pedig 34 éves. Nagyon gáz, de teljesen függő lettem. Nézem a képét állandóan, de kis városban lakunk, úgyhogy lehet, hogy már ő is látott. Nem tudom, hogy van-e barátnője, de úgy tudom, hogy nincs. Tudom, hogy ehhez még kicsi vagyok, de teljesen oda meg vissza belezúgtam! Mit tehetnék, kérlek segítsetek! Ebből lehet valami, vagy ez már tényleg túl nagy különbség?

Köszönöm!!

2011. ápr. 6. 17:49
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
0%
háT szerelemben nincs korhaTár elvileg... de gondold meg (15/L)
2011. ápr. 6. 17:50
 2/24 anonim ***** válasza:
76%
Nem lenne "gáz",de csak 14 éves vagy.A férfi pedig kitudja mit tesz veled..
2011. ápr. 6. 17:53
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Maradjon plátói ez a szerelem. Jobban jársz.
2011. ápr. 6. 17:54
 4/24 A kérdező kommentje:
Hát lehet igaz is, én mindig is arról szoktam "álmodozni" inkább képzelődni, hogy van gyerekem meg ilyenek és én tökre beleképzeltem a férjemnek és annyira jó érzés, de mikor belegondolok, hogy nem lehet a férjem, akkor annyira szörnyű érzés! :((
2011. ápr. 6. 17:58
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Oszinten ha te 24 eves lennel,a pasi meg 44 akkor nem lenne semmi baj. Igy viszont gaz.
2011. ápr. 6. 18:02
 6/24 A kérdező kommentje:
Hát igen, de én attól félek, hogy ha felnövök akkor neki már lesz barátnője és akkor én megszívtam. :( Nem is most gondoltam mondjuk, hanem pár év múlva. Szerintetek akkor most mit csináljak?
2011. ápr. 6. 18:04
 7/24 anonim ***** válasza:
Most éld a tini lányok életét.
2011. ápr. 6. 18:06
 8/24 anonim ***** válasza:
Ha kikezdene veled, pedofil lenne...
2011. ápr. 6. 18:12
 9/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ez pedofíliának számítana... :/ ha te 5-10 évvel idősebb lennél nem lenne gáz, de így... amúgy nyugi, ennyi idősen én is kiszemeltem magamnak a 25 évvel idősebb tanáromat. Persze nem lett belőle semmi. :)
2011. ápr. 6. 18:20
 10/24 A kérdező kommentje:
:) Tudom, hogy ez az lenne, de ő igazából nem az és (hülyén hangzik) de "jámborabb természetű" és hogy sok ember elítéli és tuti, hogy nem lesz belőle semmi, de ha rágondolok, hogy tetszik elkezdek bőgni, hogy köztünk nem lehet semmi, borzasztó érzés. :S Mit tehetnék hogy elfelejtsem, mert annyira szeretem!
2011. ápr. 6. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!