Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem még ha a nő az mondja első randin hogy "olyan aranyos vagy de könyörgöm legyél már férfi"?
szerintem meg azt jelenti, hogy ne legyél gyerekes.
Amúgy meg miért is nem kérdezted meg ott, hogy mit is ért ezen?
Szerintem nem nagyon lesz már második randi.
Máskor ne menjetek így kávézóba.
Csak sétálgassatok.
"Elegé félős vagyok és szociálfóbiás ezért nem mertem a kávézóba kávét kérni hanem megkértem hogy ő kérjen. Lehet emiatt....."
Nem lehet, hanem biztos.
És ezt nem csak a csajozás miatt kéne legyôzni.
Ha tényleg komolyan érdekel a lány, akkor helyedben ôszintén elmondanám a lánynak, hogy ilyen fóbiád van, emiatt alapból is nagyon nehezedre esik az ismerkedés, de ô nagyon tetszik neked, ezért ha kapsz egy esélyt, akkor mindent megtennél azért, hogy éljél ezzel a lehetôséggel, beleértve azt is, hogy ezt a fóbiádat legyôzd.
És ha megkapnám az esélyt (de mondjuk amúgy is), akkor tényleg mindent megtennék, hogy felül tudjak emelkedni ezeken a félelmeimen, már csak azért is, hogy megmutassam neki, hogy nem választott rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!