Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek vele ismerkedni (mit tegyek, h észrevegyen)?
Tegnap a mekibe nagyon megtetszett az a fiú, aki "kiszolgált". Helyes volt és olyan kis halk szavú, aranyos. Látszott, h nemrég dolgozik itt, mindent 3* leellenőrzött...és ki volt pirulva az arca mikor beszéltem hozzá(de lehet, csak a melegtől :D).
A lényeg, hogy szeretnék vele ismerkedni, de nem tudok róla semmit, még a névtáblácskáját is elfelejtettem megnézni zavaromban :D.
Mit csináljak, h többet megtudjak róla? Nincs bátorságom ahhoz, hogy flörtöljek vele mikor felveszi a rendelést és az nem is én lennék...csak vigyorgok mint a vadalma :D Figyeljem meg? Nincs messze tőlünk az a meki, többször sétálhatnék arra, megnézhetném, hogy mikor végez merre megy haza...követhetném hazáig :D Lehet, hogy találkozna a barátnőjével...akkor persze hagyom az egészet, de jó lenne tudni, h legalább van-e barátnője...esetleg nézzem meg a névtáblácskáját és keresgéljek facebookon? DE arra meg nem sok esélyt látok, csak egy keresztnév alapján nem találok meg senkit....
Nincs annyi pénzem, hogy sokszor vegyek valamit a mekibe azért h láthasson és felfigyeljen rám...mit tegyek?
És ha vennék nála valamit és pontosan kiszámolva az összeget, odaadnám neki a pénz, de úgy, hogy elrejtek benne egy kis cetlit, amin rajta van a telószámom és a nevem? :D És mielőtt megláthatná gyorsan elhúzok onnan? :D
Biztos hülyének nézne...meg lehet, h ő nem olyan, hogy szereti ha nyomul a csaj..
Nem akarom, h rossz véleménye legyen rólam az elején..
Kedves kérdező!
Ha halk szavú, aranyos srác, akkor biztos szereti az egészségesen nyomulós lányokat. A hazáig követed dolog az túlzás, és nem egészséges. :D Tehát maradjunk a cetlis dolognál, de hidd el nem fogod jobban érezni magad ha elszaladsz. Inkább nyomj egy laza mosolyt / pirulást. :D
Utolsó az érdekes lenne, kíváncsi lennék milyen fejet vágna hozzá :D
De én ilyenekben nagyon gyáva vagyok...és úgy szeretném, ha ő kezdeményezne, de ahhoz meg észre kell, hogy vegyen...szóval szerintetek csak akkor lehet belőle valami, ha én kezdeményezek? :(
Utolsó előttinek ment az előző kommentem :)
Utolsó, akkor lehet, h ez a cetlis lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!