Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezdjek vele ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek vele ismerkedni (mit tegyek, h észrevegyen)?

Figyelt kérdés

Tegnap a mekibe nagyon megtetszett az a fiú, aki "kiszolgált". Helyes volt és olyan kis halk szavú, aranyos. Látszott, h nemrég dolgozik itt, mindent 3* leellenőrzött...és ki volt pirulva az arca mikor beszéltem hozzá(de lehet, csak a melegtől :D).

A lényeg, hogy szeretnék vele ismerkedni, de nem tudok róla semmit, még a névtáblácskáját is elfelejtettem megnézni zavaromban :D.

Mit csináljak, h többet megtudjak róla? Nincs bátorságom ahhoz, hogy flörtöljek vele mikor felveszi a rendelést és az nem is én lennék...csak vigyorgok mint a vadalma :D Figyeljem meg? Nincs messze tőlünk az a meki, többször sétálhatnék arra, megnézhetném, hogy mikor végez merre megy haza...követhetném hazáig :D Lehet, hogy találkozna a barátnőjével...akkor persze hagyom az egészet, de jó lenne tudni, h legalább van-e barátnője...esetleg nézzem meg a névtáblácskáját és keresgéljek facebookon? DE arra meg nem sok esélyt látok, csak egy keresztnév alapján nem találok meg senkit....

Nincs annyi pénzem, hogy sokszor vegyek valamit a mekibe azért h láthasson és felfigyeljen rám...mit tegyek?

2013. máj. 27. 09:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Valamelyik barátnőd nem tudná kikérdezni valahogy?szerintem nem gáz,én megtenném a barátnőmért
2013. máj. 27. 10:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Megszavazom a cetlit! De meg is lehetne fordítani. Amikor fizetsz és odateszi a blokkot a tárcára, akkor szólsz neki, hogy írja rá a telefonszámát is. Meg fog lepődni, de akkor kiderűl, hogy bejössz-e neki.
2013. máj. 27. 11:41
 13/14 anonim ***** válasza:
A XXI. század elején már nem gáz a női kezdeményezés! Menj amikor kevesen vannak és ráér beszélgetni!
2013. máj. 27. 11:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Vagy kérdezd meg az egyik szimpi munkatársát hogy mi a neve..:D
2013. máj. 27. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!