Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Anyám közénk áll. Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám közénk áll. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

17/L vagyok és már kezdett alakulni valami egy 24 éves sráccal és anyám megkérdezte, hogy van-e valakim. Mondtam, hogy nincs, de talán lesz. Érdeklődött, megmutattam neki, s kérdezte, hogy miért nem vagyok annyira oda érte? Mondtam, hogy lehet, kicsit idősebb tőlem, de úgy reagált, mintha őt nem zavarná, na mondom akkor hajrá...

Erre azt kezdem érezni, hogy a srác már annyira nincs oda értem, már nem nyomul. Aztán egyszer egy zártkörű rendezvényen összefutottunk és beszélgettünk, mikor odajött anyám. Mondom bemutatom őket egymásnak, erre megszólal a pasi, hogy már telálkoztak. Először nem tudtam, mit gondoljak, majd el kezdtem kérdezősködni, s kiderült, hogy anyám szólt neki, hogy álljon le, hagyjon engem. Így megértettem, hogy miért lett olyan fura a pasi. Szerintetek mit kellene tennem? Nagyon megkedveltem ezt a srácot, már megindult bennem valami...

2010. ápr. 17. 17:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha az egyik rokon munkatársa, akkor lehet hogy a srác olyat is elejtett annak a rokonnak, amit neked nem kötött az orrodra, de a rokon visszamondta édesanyádnak és ő lehet ettől akar megóvni. Szerintem beszéljétek át az egészet 3-an.
2010. ápr. 17. 19:59
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, a rokon még mondta is, hogy megpróbálja megpuhítani anyámat, szóval összehozni a pasival.
2010. ápr. 17. 20:16
 13/19 anonim ***** válasza:
anyádnak üzenem hogy már megvolt... a pasi
2010. ápr. 17. 21:57
 14/19 anonim ***** válasza:

Pont ez történt velem is, csak én fiú vagyok. A lány idősebb volt nálam, de nem is ez a lényeg.

Azt mondta anyám, hogy neki nem szimpatikus, és hogy nincs rendbe vele valami.

Én figyelmen kívül hagytam, hogy mit mond anyám, aztán látta, hogy oda vagyok a csajért, meg minden, és leállt. Többet nem szólt bele.

Egyébként meg nem kell mindig tudnia, hogy vele találkozol.

2010. ápr. 19. 13:59
 15/19 anonim válasza:
lökd ki
2010. ápr. 19. 14:41
 16/19 anonim válasza:
mondjad anyudnak h álljon le mert nem neki kell tetszen a srác hanem neked és h ink. előbb ismerje meg a srácot és majd utána magyarázzon ... nem mindenkit lehet úgy megismerni h csak látja ... ha ezzel sem veszi a lapot akk szard le ... nem tudom ki irta már de az jó volt .. h ha beszélsz róla sokat és csak jót akk az anyud lehet megpuhul és belátja h nem tud semmit sem tenni ellene h mit érzel... röviden sztem ennyi ..:D.. sok sikert :D:)
2010. ápr. 19. 16:39
 17/19 anonim válasza:

hát figyelj hagyd a fenébe ezta csávot ha kajak leszált rolad mert anyád ugatot neki... akkor nem tudok erre mit mondani szánalmas... találsz te jobbat is...!!

viszont anyád részéröl pedig gusztustalan megoldásvolt...

mit hisz hogy szüzen fogsz meghalni egy csadort fogsz hordani és apáca leszel vagy mi???

2010. ápr. 19. 18:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Igaza van a csávónak. Nekem nem érné meg, hogy a csajon kívül még a b@rom szülejét is elviseljem. Ennyit nem ér az egész! Akkor inkább keresek valakit, akinek az anyja nem ugat!
2010. ápr. 19. 18:25
 19/19 anonim ***** válasza:
anyud kicsit túlőóv téged.közöld vele h bízhat benned, ha nem száll le rólad akk valahogy bírd ki már csak egy év, ha 17 vagy. szal kitartáás.:)
2010. ápr. 19. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!