Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Anyám közénk áll. Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám közénk áll. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

17/L vagyok és már kezdett alakulni valami egy 24 éves sráccal és anyám megkérdezte, hogy van-e valakim. Mondtam, hogy nincs, de talán lesz. Érdeklődött, megmutattam neki, s kérdezte, hogy miért nem vagyok annyira oda érte? Mondtam, hogy lehet, kicsit idősebb tőlem, de úgy reagált, mintha őt nem zavarná, na mondom akkor hajrá...

Erre azt kezdem érezni, hogy a srác már annyira nincs oda értem, már nem nyomul. Aztán egyszer egy zártkörű rendezvényen összefutottunk és beszélgettünk, mikor odajött anyám. Mondom bemutatom őket egymásnak, erre megszólal a pasi, hogy már telálkoztak. Először nem tudtam, mit gondoljak, majd el kezdtem kérdezősködni, s kiderült, hogy anyám szólt neki, hogy álljon le, hagyjon engem. Így megértettem, hogy miért lett olyan fura a pasi. Szerintetek mit kellene tennem? Nagyon megkedveltem ezt a srácot, már megindult bennem valami...

2010. ápr. 17. 17:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Razd meg a pofonfat!Hadd lakjon jol anyad.
2010. ápr. 17. 17:56
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért durva dolog anyukád részéről. Kérdezd meg tőle,hogy mért beszélt a fiúval,illetve hogy mi a gondja vele! Jobbat nem tudok neked mondani,de ez azért nagy szemétség!
2010. ápr. 17. 17:57
 3/19 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy nem szimpatikus neki.
2010. ápr. 17. 17:58
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezek alapján előbb-utóbb úgyis át kell esned egy pár sor veszekedésen. Azt hiszi meg kell védenie stb. Állj ki magadért, ennyi az egész, küldd el a pcsába (ne szó szerint)
2010. ápr. 17. 18:02
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nalatok anyad avatja be a pasidat?Nem szimpi neki a TE pasid???Agyrem!
2010. ápr. 17. 18:02
 6/19 anonim ***** válasza:
Neki választasz pasit vagy magadnak? Am hogyan vette fel vele a kapcsolatot?
2010. ápr. 17. 18:27
 7/19 Rainmaker ***** válasza:
Issstenem, mintha a barátnőm anyja köszönne vissza a kérdésből:S:S
2010. ápr. 17. 18:39
 8/19 anonim ***** válasza:

anyád irigykedik xD

mondd meg neki, hogy bármit tesz nincs esélye, mert szereted a srácot.

szval vagy elfogadja, vagy megnehezíti az anya lánya kapcsolatot

2010. ápr. 17. 19:19
 9/19 anonim ***** válasza:
Hát...sztem meg nem szemétségből tette, hanem azért, mert félt, lehet, h meg van az oka arra, h miért nem szimpatikus neki, és meg akar óvni a bajtól.Lehet, h ez így nem a legjobb módszer volt az ő részéről, de sztem csak jót akart neked. 25 /f
2010. ápr. 17. 19:40
 10/19 A kérdező kommentje:

18:27

Mert egyszer megmutattam neki és látta, hogy hol dolgozik. Meg amúgyis az egyik rokon munkatársa, szóval nem volt nehéz felvenni vele a kapcsolatot...

2010. ápr. 17. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!