Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helyes-e az ha köztem és a barátom között van 8 év korkülömbség? és anyám munkatársa + hogy mondjam meg anyámnak?
Édes szivem...
ezt neked kell eldöntened!
a barátom és köztem 20 év van...
a fönököm volt nyáron..és egymásba szerettünk...
azóta együtt élünk..és minden okés..
anyukád nem fogja díjazni...de nyugii..
kilehet bírni az erkölcsi tanácsokat...
Nem, úgy helyes, hogy korkülöNbség van köztetek.
Amúgy meg senkinek semmi köze hozzá, ha szeretitek egymást.
szia!
a barátom és köztem 15 év van, én 24, ő 39 éves és nevelőapám legjobb barátja volt...nem örült neki anyu, sem a nevelőapám, de kénytelenek voltak elfogadni, mivel felnőtt ember vagyok. ha látják, hogy jól megvagytok, beletörődnek! ha komolyan gondoljátok, akkor kitartást kívánok és hajrá!
Üdv!
21 vagyok, a párom 39. 5 éve együtt, együtt is élünk, nem korfüggő. Ha szereted, ne engedd el mások miatt.
utolsó válaszolónak:
ez azt jelenti, hogy 16 évesen összejöttél egy 34 éves pasival... az durva... mármint semmi előítélet meg ilyenek, jó, hogy boldogok vagytok ennyi ideje, csak hogy tudtátok megoldani? meg hogy ismerkedtetek meg? szüleid mit szóltak hozzá? bocsi, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy ennyi korkülönbséggel hogy mehet egy ilyen dolog!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!