Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyám közénk állna, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám közénk állna, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ha mondom neki, hogy programom van ekkor és ekkor, mindig rászervez valamit, ami általában sürgős és fontos dolog szokott lenni, de direkt mindig akkorra rakja mikor a barátommal találkoznék.És folyton mondja, hogy nem kell ez nekem, hogy én nem az ő lánya vagyok, hogy pasizok, hogy majd megbánom, hogy ez, meg az.....Nem bírom elviselni, már nagyon elegem van belőle, nem tudom mit tegyek.Nem ismeri a barátomat és így is elítéli egyszerre.Nem akarok szakítani vele, mert imádom, de úgy érzem anyám közénk áll, nem hagy élni.Segítsetek.Kitűnő tanulmányi átlagom van, de így is folyton izélget....A barátom 18 am. Én 15.Segítsetek!
2010. ápr. 9. 17:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Mutasd be neki a barátod, hátha megenyhül. Rontani nem tudsz a jelenlegi helyzeteden.
2010. ápr. 9. 17:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Költözz össze a barátoddal és tartsátok el magatokat. Ha lesz egy-két unokája anyádnak, majd megenyhül.

(Gondolkozz el ezen!)

2010. ápr. 9. 17:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Vidd a barátodat is a fontos programokra. Ha tiltakozik, akkor sem mondhatja, hogy te nem akartál elmenni.
2010. ápr. 9. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!