Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet pozitívan állni a nőkhöz?
Figyelt kérdés
Ez eddig nem ment, és nem is voltam sikeres náluk.2016. júl. 26. 20:50
11/14 anonim válasza:
Szerintem úgy lehet pozitívan állni, hogy a terhességi tesztje az legyen. Akkor probléma megoldva.
12/14 Noren1989 válasza:
Amit a #10es leírt, azzal tudsz pl magabiztos, erős személyiséget növeszteni. Az autós, nagyfarkas ötletet sem vetném el, de nekem pl anélkül is megvan mindez. Nem vagyok se magas, sem izmos, sem kifejezetten jóképű. viszont a kiállásom, egyenességem, valahol groteszk, szókimondó poénjaim bejöttek már néhány lánynak. A lényeg, h ne játszd meg magad. Amit mondasz, belőled jöjjön!
13/14 A kérdező kommentje:
12
Nyilván ha van autód és morbid, komor pofával mutatkozol benne, akkor is ugyanúgy elkerülnek a lányok mintha nem lenne :) Szóval előbb legyen meg a többi aztán majd az autó. Farokkal ugyanaz. Nem letolt gatyával mész ki csajozni. Farkad méretét majd csak az együttlétkor tudja meg.
2016. júl. 26. 22:20
14/14 Noren1989 válasza:
Teljesen jól látod.
Személyiséget fejlessz, elsősorban, ahogy fentebb leírták. Nem csupán a párkapcsolati téren könnyíti meg majd az életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!