Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódom az idősebb nőkhöz?
23 éves, fiatal férfi vagyok, de az ilyen 40-45-ös korosztály jön be.
Például Schäffer Edina nagy zsánerem. Egyszerűen feláll arra a suta, önimádó, ribis szőkeségére, amikor megpróbálja megjátszani, hogy mennyire trendi meg fiatalos. És végülis tényleg az, de nagyon érezni, hogy megjátssza az agyát. Nem tehetek róla, ez van. :DD
https://www.youtube.com/watch?v=mS-WQ8LgoV8
Mert vonzó az idősebb nők bölcsessége, lelki érettsége, az élet terüeltén szerzett gyakorlatiasságuk, szexuális kultúrájuk. Én is gerjedek rájuk, 30-as korosztályra főleg. Eddig mindig csak idősebb barátnőim voltak, ez az én sorsom :D
Amúgy nem kell itt feltételezni az anya-fiú rossz kapcsolatot. Nekem teljesen rendben van anyámmal a kapcsolatom. De a korosztályom beli nők +/- 5 év komolytalanok szoktak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!