Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vonzódom az idősebb nőkhöz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzódom az idősebb nőkhöz?

Figyelt kérdés

23 éves, fiatal férfi vagyok, de az ilyen 40-45-ös korosztály jön be.

Például Schäffer Edina nagy zsánerem. Egyszerűen feláll arra a suta, önimádó, ribis szőkeségére, amikor megpróbálja megjátszani, hogy mennyire trendi meg fiatalos. És végülis tényleg az, de nagyon érezni, hogy megjátssza az agyát. Nem tehetek róla, ez van. :DD

https://www.youtube.com/watch?v=mS-WQ8LgoV8

2016. febr. 18. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Ömm...oké.És mi most mit szóljunk ehhez?:D
2016. febr. 18. 15:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Édesanyáddal milyen volt életed során a kapcsolatod?
2016. febr. 18. 15:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Gerontofilia, anyakomplexus, stb. No big deal, shit happens.
2016. febr. 18. 15:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is bejönnek a hasonló külsejű nők ebben a korosztályban. Sőt ismekek olyat, aki számomra lekörözi akármelyik korombeli huszonéves lányt. Nem tudom a pontos okát, de én annak tudom be, hogy genetikailag őket sokkal potenciálisabbnak láthatom egy kapcsolatra vagy gyermeknemzésre. Bár 50 körüli nőknél ez ugye nem biztos, hogy működne, de a negyvenesek között bőven vannak olyan nők akik nekem bejönnek. És, úgy alapjában véve kommunikáció szempontjából is jobban kijövök egy idősebb nővel, mint a korombeli lányok többségével. És azt tapasztaltam, hogy ez nem egy ritka jelenség, csak éppen nem téma és egy kicsit talán tabunak élik meg az emberek.
2016. febr. 18. 15:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Mert vonzó az idősebb nők bölcsessége, lelki érettsége, az élet terüeltén szerzett gyakorlatiasságuk, szexuális kultúrájuk. Én is gerjedek rájuk, 30-as korosztályra főleg. Eddig mindig csak idősebb barátnőim voltak, ez az én sorsom :D

Amúgy nem kell itt feltételezni az anya-fiú rossz kapcsolatot. Nekem teljesen rendben van anyámmal a kapcsolatom. De a korosztályom beli nők +/- 5 év komolytalanok szoktak lenni.

2016. febr. 18. 15:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is bejönnek 30 vagyok 31 32 33as korosztály nagyon bejön, mert nem problémáznak annyit mint a 20on évesek van kialakult életük nem az van hogy keresik az életük értelmét nem hagynak el munka miatt, meg tudnak akarnak állapodni és jók az ágyban szájjal mint a kisangyal
2016. márc. 9. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!