Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk, a többségetek tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, a többségetek tényleg így áll hozzá a nőkhöz? Főleg a karrierista nőkhöz?

Figyelt kérdés

Van egy fórum, ahol volt egy bejegyzés, ami lényegtelen igazából, de lehet hozzá kommentelni. És a pasik többsége azt írta, hogy nekik nem kéne karrierista nő, mert hogy ők nem tudnak 24 órában karriert építeni, gyereket nevelni, ellátni a háztartási dolgokat, és a férje lelki bajait ápolgatni. És erre írták, hogy a karrierista nők vessenek csak magukra, amiért inkább karriert építenek, mint sem a fent említett dolgokat csinálják, és ne csodálkozzanak, hogy nem kellenek a pasiknak. Meg írták, hogy csak is olyan nőt tudnának elképzelni, akinek esze ágába sincs karriert építeni, mert az milyen butaság, a nő helye a gyerekek, a háztartás és a férje mellett van, nem pedig azért van a nő hogy karriert építsen..

Kérdem én: Fiuk, pasik, a többségetek tényleg így áll hozzá a nőkhöz, hogy ők neveljenek gyereket, lássák el a háztartást (MERT HOGY AZ NŐI FELADAT (?????)), és még ezen felül körülöttetek ugráljon?

Mert ha igen, akkor össze teszem a két kezemet, és elrebegek 20 miatyánkot hogy az én barátom nem ilyen,és neki imponáló az a nő, akinek céljai vannak.

2016. máj. 30. 13:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Azt még tegyük hozzá, hogy a fent említett férfiak általában olyan nőt akarnak ráadásul, aki nem akarja eltartatni magát. Ami így egyben nyilván lehetetlen, de ez az elvárás...
2016. máj. 30. 13:36
 2/13 anonim ***** válasza:
91%

Nőként válaszolok. Nekem nem kéne olyan férfi, aki a nőben nem egyenrangú társat lát. Az én párom örül a szakmai sikereimnek. Nem vagyok karrierista, de nem elégít ki a háztartás és a gyereknevelés. A gyerekemre és a páromra mindig van időm, energiám, pláne, hogy a párom szívesen besegít a háztartásban is, nem CSAK az én feladatom.

De miért érdekelne olyan férfi véleménye, akitől nem akarnék semmit, annyira nem egyezik a világképünk? Miért akarnék olyanoknak megfelelni, akikhez semmi közöm?

2016. máj. 30. 13:36
 3/13 Sunshinedoll ***** válasza:
91%
Sok ilyen van igen, bár nekem ilyennel személy szerint nem volt dolgom. Nekik sincsenek amúgy céljaik, ezek tipikusan azok, akik meg akarnak gazdagodni, csak túl h-ylék hozzá, hogy kitalálják, hogyan. Meg azok, akiknek az anyja kinyalta a seggüket, de ezt nulla respekttel viszonozzák, és képtelenek saját magukról gondoskodni, rendet tartani, magukra főzni, és gyakorlatilag az egész létük egy nőhöz van kötve, aki elég hülye ahhoz, hogy megcsináljon mindent helyettük.
2016. máj. 30. 13:37
 4/13 anonim ***** válasza:
77%

Ennyire ki volt hegyezve a végletekre?

A kulcs amúgy az egyensúly megtalálása. Aki fekete-fehérben gondolkodik - nem feltétlenül rád gondolok, kérdező - annak ez egy nagyon nehéz feladat, és nem is biztos, hogy érti a mibenlétét.

2016. máj. 30. 13:37
 5/13 anonim ***** válasza:

Régen családközpontú voltam, manapság már nem. Természetesen idővel jó lesz majd a család, de bőven ráér.

Én is karrierista ember vagyok így szimpatikusak azok a nők, akik szintén ilyenek.

A gyerekvállalásnak sem kell a karriert megszakítania, főleg hogy ilyenkor általában a feleknek jó a fizetése, így megengedhetik maguknak azt, hogy ne kelljen otthon maradni a kicsivel 3 évet.

Vannak remek magán bölcsödék, amik teljesen jó megoldások az egyensúly fenntartására.

2016. máj. 30. 13:38
 6/13 Blade Bone ***** válasza:
Nem, dehogy, csak ne egésznap a karrierjét fényezze. Legyen ideje rám és az egyéb dolgokra is, éppúgy, mint nekem. :)
2016. máj. 30. 13:44
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a normális választ! :) Jó, hogy még vannak normális emberek. Sajnos közeli ismerőseim közül is sok pasi így vélekedik erről a dologról..... még jó, hogy nekem is egy normális férfit sikerült kifognom! :)
2016. máj. 30. 13:45
 8/13 anonim ***** válasza:
23%
A nő legfontosabb dolga ezen a világon, hogy anya legyen. Utána jöhet a karrier meg ilyenek, ha belefér, de a legfontosabb mindig a család kell, hogy legyen. Ez teljesen független attól, hogy a házimunkát ki végzi, nem is értem, hogy jön ez ide.
2016. máj. 30. 13:50
 9/13 anonim ***** válasza:
81%

Hadd döntsék már el a nők maguk, hogy mit tartanak a legfontosabb feladatuknak...

Szerintem az idézett kommentelők egyszerűen szűklátókörűek. Szomorú az, hogy tanult, törekvő nők veszik őket körül, az iskolában, a kórházban, a munkahelyen, és még így is be vannak zárva a kis szemellenzőjük közé.

2016. máj. 30. 14:00
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

# 8: Én már anya vagyok, és tapasztalatból írom, hogy az első három éven kívül a gyerek NAGYON kevés időt tölt ki egy nő életében. Egész nap oviban, iskolában van, kb. 10 éves kortól elkezdődik a pubertás, inkább egyedül és a barátokkal szeretne lenni, aztán még később az a normális, ha önálló családja lesz.

Arra a három évre lehet a gyerek köré szervezni az életünk, utána viszont nagyon komoly gondban lesz az a nő, aki a gyerekre alapoz mindent, és más, fontos dolgokról lemond.

2016. máj. 30. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!