Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszik ti mit gondoltok a karrierista pasikról? Ismertek ilyen pasikat egyáltalán?
szia!
a fiú akivel most együtt vagyok: karrierista, mindennél fontosabb a munka és a tanulás. legalábbis így volt ez az elején. 2 hónapja "vagyunk együtt" az első hónapban kb nagy ívből le voltam szarva, kétszer szóltam neki, hogy döntse el mit szeretne. még mindig nem tudja pontosan mit kezdjen az életével, de egy biztos, hogy a munkája és a suli nála mindig első lesz én pedig csak második, de értékelem benne azt, hogy próbálkozik, és úgy próbálja időzíteni a dolgait, hogy minél többet találkozzunk, illetve, hogy biztosan tudjunk találkozni. mint említettem eleinte ez nem volt így, viszont mostmár kezdem érezni, hogy kezd ő is megszeretni engem, és így már fontos vagyok neki.
az én példám alapján én azt tudom mondni erről, hogy nem szabad őket hagyni már az elején, kell egy kis türelem, talán több, mint egy másik pasival, de még úgylehet később jobban megéri majd, minthogyha egy bunkó állattal hozott volna össze a sors, persze csak ha kialakul benne egy valamilynfajta érzés, ha nem akkor egy idő után el kell engedni. közben persze vigyázni kell magunkra is, mert az nem jó, viszont, hogyha nem halad a dolog semerre részéről, te viszont fülig szerelmes leszel.
bocsi, hogy leírtam a sztorimat, fene se kiváncsi rá gondolom, de akartam egy hátteret szolgáltatni a válaszomhoz.
remélem tudtam segíteni
Párom is karrierista,melózik plussz másoddiplomát csinál levelezőn.
Amikor megismertem még az elsőt csinálta nappalin,ahogy én is.
Tökéletesen összeillünk,most én is melózok és másoddiplomát csinálok,mindketten műszakit,ennek van értelme.
És ez jó...
De tudni kell hol a határ,a hétvége szent és sérthetetlen,kivéve mikor sulis hétvége van,olyankor a szombat napközben a sulié,de akkor másfél nap jut egymásra,abból nem engedünk.
Igy is lehet karrieristának lenni.
Nekem kell hogy ilyen legyen,vannak ambiciói,ahogy nekem is,nem is tudnék felnézni rá ha nem ilyen lenne...
És nem a pénze miatt,nincs több neki mint nekem,hanem az esze miatt,imádom hogy bármilyen szakmai hülyeséget magyarázok,közbe tud kérdezni,plussz amit én első diplomának csináltam,ő azt csinálja most,és én azt csinálom amit ő csinált elsőnek,igy tök jó,mert tudunk egymásnak rengeteget segiteni is:)
Engem valahogy nem elégitene ki ha melóból hazaérve csak a tv-t bambulnánk...
23/N
hát akinek csak az egyik szeme van nyitva az is észrevehetné mi folyik a világban:
a lányok fiatalon a vagány partyarc villanyszerelő macho pasikkal élik ki magukat és tobzódnak fiatal koruk legszebb éveiben, mégis aztán a kevésbé bulizós szolid kűlsejű de biztos egzisztenciával rendelkező orvoshoz mennek feleségül
"Nála csak komoly kapcsolat jöhetne szóba "
és ez miért baj? párom is ilyen,mindig azon az elven volt hogy nem fecsérlei az idejét olyan kis libákra akik csak dugni jók,ő mindigis olyan partnerre vágyott akivel szellemileg is egy szinten van és közösek lehetnek a céljaik...és bennem ezt megtalálta
harmadik válaszoló voltam
27F vagyok, a harmadik diplomámat csinálom, multinál dolgozok egy középvezető helyetteseként.
Ebből az jöhet le, hogy karrierista vagyok. Pedig nem!
Az exemnek mindig az jött le, hogy én milyen sokat vagyok a cégnél, de azt nem értette meg, hogy nem a magam szórakoztatására vagyok bent, mert a munkámat utálom, hanem mert rengeteg a meló és bent kell lenni, amíg nincs vége.
A barátnőmet pedig mindennél jobban szerettem, munka után még bevásárolni sem mentem el, hanem egyből hazamentem érte, utána együtt mentünk ide-oda. Aztán persze otthon is végig vele foglalkoztam, csak akkor csökkent az együtt töltött idő (a szex mennyisége soha nem csökkent!), amikor vizsgaidőszakom volt.
Tehát a látszat egy dolog, a valóság egy másik.
Jah, és mivel pasi vagyok, van egy kevés tapasztalatom is már, tehát tudom, hogy az a srác, aki ilyet mond, hogy
"nem fecsérli az idejét olyan kis libákra akik csak dugni jók,ő mindig is olyan partnerre vágyott akivel szellemileg is egy szinten van és közösek lehetnek a céljaik"... ilyentől a hideg kiráz, mert általában kiderül, hogy:
1. nem egy nagy kan az ágyban
2. mivel nem egy nagy kan az ágyban, ezért a le nem vezetett energiát a munkába és a tanulásba fojtja. Ha meg tudná szerezni és rendesen le bírná rendezni a kis szexista p*csákat, akkor hidd el, hogy foglalkozna velük.
"kovacssrac válasza:
Jah, és mivel pasi vagyok, van egy kevés tapasztalatom is már, tehát tudom, hogy az a srác, aki ilyet mond, hogy
"nem fecsérli az idejét olyan kis libákra akik csak dugni jók,ő mindig is olyan partnerre vágyott akivel szellemileg is egy szinten van és közösek lehetnek a céljaik"... ilyentől a hideg kiráz, mert általában kiderül, hogy:
1. nem egy nagy kan az ágyban
2. mivel nem egy nagy kan az ágyban, ezért a le nem vezetett energiát a munkába és a tanulásba fojtja. Ha meg tudná szerezni és rendesen le bírná rendezni a kis szexista p*csákat, akkor hidd el, hogy foglalkozna velük."
nagyot tévedsz:D
nem első és nem is második pasi akivel együtt voltam,és az ágyban nyújtott teljesitménye vetekszik azzal a teljesitménynel amit egyéb téren ér el...
maximalista vagyok,mindenben,ez alól a szex sem kivétel...nem elég hogy szellemileg egy szinten legyünk,a szex is jó kell hogy legyen,anélkül nincs értelme...
és jópár éve jól megvagyunk:)
tudod,nem mindenki a kis farkát ellensúlyozza a jó kocsival,jó fizuval és 3 diplomával:)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!