Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajszik ti mit gondoltok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisnita kérdése:

Csajszik ti mit gondoltok a karrierista pasikról? Ismertek ilyen pasikat egyáltalán?

Figyelt kérdés
Mind hülye és ezért nem is érdemes velük kezdeni, szépen békén kell hagyni őket? Ebben a pasifajtában abszolút nincs is meg az a "vadászösztön" ami a többi pasiban?
2011. febr. 16. 13:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"tudod,nem mindenki a kis farkát ellensúlyozza a jó kocsival,jó fizuval és 3 diplomával:)"

Még szerencse, hogy nem kicsi :)

Én mást ellensúlyozok vele, sokkal inkább bizonyítási kényszer a család felé.

2011. febr. 16. 15:13
 12/16 anonim ***** válasza:

Én is tanulok és dolgozom ezerrel, de nem tartom magamat karrieristának, csak szeretem a szakmám. Hivatásnak és életmódnak tekintem - ezt a mindenkori asszonypajtásnak el kell fogadnia.

Én sem vadászok ezerrel kapcsolatra - de nincs bajom az olyan lányokkal, akik csak dugni jók.:D Viszont egy hisztis, önfejű, elkényeztetett liba butaságaira nem szívesen fecsérlek időt. Komoly kapcsolatba csak érett, értelmes lánnyal kezdenék.

Azok viszont később sem kellenek majd, akik részegen random ostoba bunkókkal kavarnak (nem értek egyet a villanyszerelős példával, ezek a fiatalok általában nem rendelkeznek tisztességes szakmával vagy jövőképpel) aztán mikor kijátszották magukat, akkor keresnek valami nyugodt, gazdag pasit.

2011. febr. 16. 15:26
 13/16 anonim ***** válasza:

olvass vissza,erre már válaszoltam: nem első és nem is második pasi akivel együtt voltam,és az ágyban nyújtott teljesitménye vetekszik azzal a teljesitménynel amit egyéb téren ér el...

és nem állitottam hogy robotolok,a szellemi munka nem robot,nem gyártósoron állok,ahol napi 12 órában ugyanazt csinálom,hanem irodában ülök változatos feladatokkal:)

és ha robotolnék,nem lenne időm ide is irogatni pl:) mert most is munkaidő van még egy fél órát:)

utána hazamegyünk,vacsitfőzünk,egyebek...tudni kell mértéket tartani a munkamániában és a tanulásban is...

2011. febr. 16. 15:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Annyiadik... nőszemély, nem te vagy az egyetlen aki szellemi munkát végez. Abban pont az a csúnya hogy ha becsülettel végzed, akkor estére úgy elfárad az agyad hogy a tested magától elalszik. Ilyen élet mellett aki azt állítja hogy jut ideje elég hancúrozásra az vagy amfetamint szed vagy hazudik. (persze, tudom: kinek mennyi az elég)
2011. febr. 16. 20:06
 15/16 A kérdező kommentje:

húú micsoda veszekedés! Bármi csak ez nem volt a célom a kérdés kiírásával kapcsolatban... Elnézést mindkét féltől.

Az, hogy kinek milyen a libidója változó. Minden esetre munka, család, gyerekek mellett szinte biztos, hogy csökkenő tendenciát mutat. Dolgozni kell az ügyön.

A pasi véleménye aki azt feszegette mi lehet a dolog háttere, mi lehet az elutasítás miértje nagyon elgondolkodtam és azt hiszem össze állt a kép. Ejtőernyővel érkezett a tantusz :D

2011. febr. 16. 21:12
 16/16 anonim ***** válasza:

nah és mi?

offhoz: szellemi fáradtságra tökéletes a mozgás,másképp aludni se tudnék...igy majdnem minden nap van szex:)

tudod vannak emberek,akik hosszútávon is élvezik a pörgést,akkor is ha leterheltséggel jár

2011. febr. 17. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!