Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk, a többségetek tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, a többségetek tényleg így áll hozzá a nőkhöz? Főleg a karrierista nőkhöz?

Figyelt kérdés

Van egy fórum, ahol volt egy bejegyzés, ami lényegtelen igazából, de lehet hozzá kommentelni. És a pasik többsége azt írta, hogy nekik nem kéne karrierista nő, mert hogy ők nem tudnak 24 órában karriert építeni, gyereket nevelni, ellátni a háztartási dolgokat, és a férje lelki bajait ápolgatni. És erre írták, hogy a karrierista nők vessenek csak magukra, amiért inkább karriert építenek, mint sem a fent említett dolgokat csinálják, és ne csodálkozzanak, hogy nem kellenek a pasiknak. Meg írták, hogy csak is olyan nőt tudnának elképzelni, akinek esze ágába sincs karriert építeni, mert az milyen butaság, a nő helye a gyerekek, a háztartás és a férje mellett van, nem pedig azért van a nő hogy karriert építsen..

Kérdem én: Fiuk, pasik, a többségetek tényleg így áll hozzá a nőkhöz, hogy ők neveljenek gyereket, lássák el a háztartást (MERT HOGY AZ NŐI FELADAT (?????)), és még ezen felül körülöttetek ugráljon?

Mert ha igen, akkor össze teszem a két kezemet, és elrebegek 20 miatyánkot hogy az én barátom nem ilyen,és neki imponáló az a nő, akinek céljai vannak.

2016. máj. 30. 13:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%
Lehet karrier mániás, de akkor olyan pasit keressen, akivel nem terveznek gyereket. Barátnőm anyja is nagyon karrierista és szó szerint sose volt ideje a lányára. Így 24 évesen kezdik megismerni egymást, amikor épp van ideje az anyának.
2016. máj. 30. 14:01
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is elrebegek 20 miatyánkot, hogy az én barátom nem akar üvegkalitkába zárni, hanem azt akarja, hogy elérjek valamit az életemben, okos és tanult legyek.

Soha nem kéne olyan pasi, aki azt akarja, hogy őt szolgáljam egész életemben!

2016. máj. 30. 14:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Szóval, a nő nevelje a gyereket, csináljon meg otthon mindent, és szolgálja ki a férfit, mert ez a dolga.

Hát olyan pasi nekem se kéne soha, aki ezt így gondolja. Még jó, hogy párom normális.

Egy kapcsolat 2 emberen múlik szerintem, és senkinek nem kell kiszolgálni a másikat. A másik kedvében kell járni minkét félnek. Tenni azért, hogy boldogok legyenek. Közösen. Itt nem is igazán az háborít fel engem, hogy most karrierista az illető, vagy család centrikus, (ezt szerintem minden nő el tudja dönteni magában, hogy vállalja-e vagy sem,) hanem az a tény, hogy az alapján, amit leírtál emberszámba se vesznek minket, nőket. A nő ezek alapján kb egy szolga, akinek egyetlen feladata, hogy a férfinak csillogóra nyalja a s-ggét. A pasi meg csak hazahozza a pénzt, bedobja magát a fotelba, oszt szevasz.

2016. máj. 30. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!