Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Autóval fel lehet szedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Autóval fel lehet szedni csajokat?

Figyelt kérdés
Pl.ha van egy jó verdád már jöhet a dugás is egy nőnél ? Mennyire számít az autó ? (Nem az utca sarkon álló lányokra szól a kérdésem )

2016. júl. 26. 17:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az ahhoz hasonlóakat, akivel egyszer "összefutottam" egy társkeresőn, csak azzal lehetett volna felszedni. A nevem után a második kérdése ez volt: "van kocsid?" Mikor közöltem, hogy nincs és megkérdeztem, hogy neked most pasi kell vagy egy kocsi, nem is írt vissza. Vannak ilyenek is...
2016. júl. 26. 18:50
 12/14 anonim ***** válasza:

"Szerintük semmit sem ér a pénz meg az autó ,hogy ha egy arrogáns f'szkalap barom. De lehet,hogy ők csak a kivételek a normális lányok kategória."

Hány éves vagy, ha megkérdezhetem? Egy nő a legritkább esetben gondolja vagy cselekszi azt, amit gondol. Nyilván a külvilág felé a lakásos prosti is azt a szöveget nyomja, hogy neki a belső értékek a fontosak, nem számít a külső, pénz, blablabla. Aztán homlokegyenest mást csinál. És vedd bele azt is, hogy a nők érzelmi lények, nagyon nehéz logikát találni a gondolkodásukban, főleg egy férfi számára. Nagyon sokszor semmi észérv nincs a női cselekedetek mellett. Szóval ne légy naiv.

2016. júl. 26. 19:21
 13/14 A kérdező kommentje:
21 vagyok ,de ez szerintem lényegtelen .
2016. júl. 26. 20:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem.

Bár az én ismerőseimnél ha van autód, állásod és lakásod, akkor átmentél a teszt első felén, és kezdhetünk ismerkedni. Kegyetlennek hangzik, de megvan az oka.

2016. aug. 10. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!