Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeréves autóval randira menni?
a nem anyagias hölgyeket honnan veszed, hogy érdekli, mivel mész?
én még soha nem kérdeztem meg.
úristen ez valakinél ennyire központi kérdés?
tökmindegy hogy autóval jössz, taxival, busszal vagy gyalog... de mondjuk egy retkes, kopott, büdös autóval inkább ne állíts oda mert az már a tulajdonosról is elmond pár dolgot..
2esnek van igaza.
3as azért nem mindenkit riaszt el. Az én párom pl a randinkra egy Ladával jött,öregebb talán mint én. Mégis randiztam vele még párszor és 2éve eggyütt vagyunk. Már eggyütvoltunk 2hete kb ,amikor kiderült h régi autokat gyüjt. De van mellette egy 1éves Citroennye.
N/24
#1: Köszi, de nem értem a válaszod. Részemről nem volt kérdés a válaszodban lévő a kérdés.
#2: Köszönöm a válaszod!
#3: Nem értek egyet. Engem sem riaszt el egy nőtől, ha egy rozoga-bozoga Suzuki Swifttel jön, inkább nem érdekel, vagy ha látom hogy kellemetlenül érzi magát miatta, akkor inkább elviccelem, hogy "milyen jó autód van, akár csak nekem" :) Persze nem azért, mert ehhez vagyok szokva, csak nekem egyszerűen nem számít bele az első benyomásba egy autó. De tegyük hozzá, sok embernek (nőnek is és férfinak is!) nagyon is!
Kedves #4 -es hozzászóló!
A fényezése kopott, a bal eleje törve volt, javították, de nem túl szépen passzolnak az elemek és a színárnyalatot sem sikerült eltalálni tökéletesen, ami a legkevesebb, de megbízható autó. Ettől az autóm nem retkes, nem igénytelen, de főleg nem büdös. Mi köze a kettőnek egymáshoz?
bocsi, ha félreértettelek. arra válaszoltam, hogy gáz-e: nem gáz.
1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!