Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezeréves autóval randira menni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeréves autóval randira menni?

Figyelt kérdés
Nem szeretem játszani a gazdagot, mert nem vagyok az. Ettől függetlenül van egy szép állapotú terepjáróm is, még is inkább gyalog mennék, esetleg egy öreg, lepusztult, szaladgálásra való Honda Civiccel. Szeretem elkerülni az anyagias hölgyeket.
2016. jan. 23. 12:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

a nem anyagias hölgyeket honnan veszed, hogy érdekli, mivel mész?

én még soha nem kérdeztem meg.

2016. jan. 23. 13:10
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Rakd le az autót valahol a randihelyszíntől nem messze és várd úgy a lányt, mintha gyalog érkeztél volna. Nem fogja érdekelni, ha normális, hogy van-e autód vagy sem. A randi közben úgyis látni fogod, hogy az anyagiak érdeklik-e vagy a személyiséged. A nap végén pedig ha úgy érzed, hogy lesz következő randi, akkor vidd haza.
2016. jan. 23. 13:14
 3/13 anonim ***** válasza:
20%
Nem lesz sok sikered. Egy ezeréves autó minden nőt elriaszt.
2016. jan. 23. 13:19
 4/13 anonim ***** válasza:
89%

úristen ez valakinél ennyire központi kérdés?

tökmindegy hogy autóval jössz, taxival, busszal vagy gyalog... de mondjuk egy retkes, kopott, büdös autóval inkább ne állíts oda mert az már a tulajdonosról is elmond pár dolgot..

2016. jan. 23. 13:27
 5/13 anonim ***** válasza:

2esnek van igaza.

3as azért nem mindenkit riaszt el. Az én párom pl a randinkra egy Ladával jött,öregebb talán mint én. Mégis randiztam vele még párszor és 2éve eggyütt vagyunk. Már eggyütvoltunk 2hete kb ,amikor kiderült h régi autokat gyüjt. De van mellette egy 1éves Citroennye.

N/24

2016. jan. 23. 13:27
 6/13 anonim ***** válasza:
5ös vagyok. A régi autó nem egyenlő avval h koszos,vagy h a tulaj igénytelen...!
2016. jan. 23. 13:29
 7/13 A kérdező kommentje:

#1: Köszi, de nem értem a válaszod. Részemről nem volt kérdés a válaszodban lévő a kérdés.

#2: Köszönöm a válaszod!

#3: Nem értek egyet. Engem sem riaszt el egy nőtől, ha egy rozoga-bozoga Suzuki Swifttel jön, inkább nem érdekel, vagy ha látom hogy kellemetlenül érzi magát miatta, akkor inkább elviccelem, hogy "milyen jó autód van, akár csak nekem" :) Persze nem azért, mert ehhez vagyok szokva, csak nekem egyszerűen nem számít bele az első benyomásba egy autó. De tegyük hozzá, sok embernek (nőnek is és férfinak is!) nagyon is!

2016. jan. 23. 13:32
 8/13 A kérdező kommentje:

Kedves #4 -es hozzászóló!

A fényezése kopott, a bal eleje törve volt, javították, de nem túl szépen passzolnak az elemek és a színárnyalatot sem sikerült eltalálni tökéletesen, ami a legkevesebb, de megbízható autó. Ettől az autóm nem retkes, nem igénytelen, de főleg nem büdös. Mi köze a kettőnek egymáshoz?

2016. jan. 23. 13:36
 9/13 anonim ***** válasza:
Én meg Trabanttal fogok menni majd.
2016. jan. 23. 13:40
 10/13 anonim ***** válasza:

bocsi, ha félreértettelek. arra válaszoltam, hogy gáz-e: nem gáz.

1

2016. jan. 23. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!