Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezeréves autóval randira menni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeréves autóval randira menni?

Figyelt kérdés
Nem szeretem játszani a gazdagot, mert nem vagyok az. Ettől függetlenül van egy szép állapotú terepjáróm is, még is inkább gyalog mennék, esetleg egy öreg, lepusztult, szaladgálásra való Honda Civiccel. Szeretem elkerülni az anyagias hölgyeket.
2016. jan. 23. 12:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkitől! :)
2016. jan. 23. 14:30
 12/13 anonim ***** válasza:

A rosszabb kocsival menj. Ha bkk berletet/ jegyet nem akarsz venni, h hazamenj.

Ne vidd haza. Szerintem az elso talikon meg korai a hazakiseres. En legalabbis igy gondolom.

Sot en annak orultem, ha vkinek nincs kocsija, mert ugy tobbet vagyunk egyutt akar otthon akar programon. A belvarosban jobb, ha nincs kocsid.

N

2016. jan. 23. 15:40
 13/13 anonim ***** válasza:

pont ezt mondtam....

hogy MINDEGY mivel mész, csak ne legyen igénytelen az autó. ha a tiéd nem az, akkor menjél azzal, ha régi de karban van tartva akkor semmi gond nincs vele...

2016. jan. 23. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!