Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ha van brátnőtök akkor más csajokat elhívtok pizzázni meg írtok nekik neten szívecskét?
Nem, nem írok szivecskét, csak a barátnőmnek/kiszemeltemnek.
26/F
Mennyi idős vagy? Ez a felnőtt kategória, csak azért!
Ha valakit szeretek és együtt vagyok vele, akkor nem hívok el más csajokat pizzázni, miért tenném. Inkább a barátnőmet hívnám el, menjünk faljunk egyet, esetleg igyunk be, este meg egy jó szex. :)
Szerintem dobd ki, akárhány éves is vagy.
21 éves vagyok a barátom 29 éves. 5 éve vagyunk együtt. 2 évet együtt éltünk és egyéb okok és hullamvolgyek miatt én hazakoltoztem. Mostanaba már mindenbe én vagyok a hibás meg úgy van beállítva a dolog hogy ez az én problémám meg mert nem keresek mást aki jobban megbecsul--->válasz mert szeretem és együtt szerettem volna a dolgokat megoldani meg úgy gondolom a kapcsolat kettonkrol szól nem csak róla.
Elkezdett csajokkal irogatni neten. Valaki régi ismerős valaki új, és hát volt hogy az egyiknek szívecském írt meg el hívta pizzazni. A másiknak meg:szeretek veled beszélgetni nem akarom elrontani,meg hogy tudok neked segíteni érzem hogy valami baj van
A barátom nem nagyon érzi a problemamat mert az egyik csajnak van barátja..
De a baratomat mindig én hívom el randizni. Mikor megkérdezem hogy akkor holnap randizunk valasz: Kellene :(
Nagyon ki vagyok :(nagyon szeretem nem akarok ot évet ilyen könnyen eldobni,meg már eljegyzesunk is volt :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!