Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Autóval fel lehet szedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Autóval fel lehet szedni csajokat?

Figyelt kérdés
Pl.ha van egy jó verdád már jöhet a dugás is egy nőnél ? Mennyire számít az autó ? (Nem az utca sarkon álló lányokra szól a kérdésem )

2016. júl. 26. 17:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%
Ha az út szélén állnak és stoppolnak, akkor igen. Néha még az árat is ők szabják meg.
2016. júl. 26. 17:43
 2/14 A kérdező kommentje:
Zárójelet nem nézitek ? :D Azt is el lehetne olvasni néha :D
2016. júl. 26. 17:45
 3/14 anonim ***** válasza:

Komolyan, te az agyadat hol tartod? Valahol a béka s..gge alatt?

Egy értelmes nő, aki hosszú kapcsolatot keres pont lesz..rja, hogy milyen autód van.

És még te mondod, hogy nem az utca lányokra gondolsz. Attól, hogy nem az utca szélén állnak a felszínes p..csák, attól még ugyanaz a színvonal.

2016. júl. 26. 17:46
 4/14 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen autóval és milyen lányt. Értelemszerűen amilyen kategóriás az autó, olyan kategóriás lányokat lehet vele felszedni.
2016. júl. 26. 17:55
 5/14 anonim ***** válasza:
Azt nem mondanám, hogy csak autóval fel lehet szedni lányokat, de jelentősen megkönnyíti a folyamatokat. Ugyanis, a nőknek (igen, a szendéknek és azoknak is, akik húdenagyon becsületesnek és nehezen kaphatónak tartják magukat)a rang és a hatalom számít, azt pedig kétféleképpen lehet manapság sugározni. Vagy kigyúrod magadat Arnolddá és tipikus divatmajommá válsz férfiként, szolival, szőrtelenítéssel, egyebekkel, vagy azt sugározod, hogy sok pénzed van. Ha nincs is, de az ellenkezőjét tudod sugározni, már azzal is beljebb vagy. Értelemszerűen a nők meg akarják könnyíteni maguknak az életet, illetve erős genetikát akarnak a gyerekeiknek, ezért választják a talpraesett, erős férfiakat, akik megélnek a mai világban. És ezt úgy tudod bizonyítani, hogy van zseton dögivel, hisz ma ez szinte az egyetlen érték, nők szemében meg pláne. Röviden ja, ha ezeket meg tudod valósítani, az rohadt sok segít, lehetsz te akármennyire romlott, bunkó, gány alak belül. A nőket nem fogja érdekelni, ha tudsz villantani, és ők is tudnak veled villogni a barátnők és a társadalom felé.
2016. júl. 26. 18:03
 6/14 anonim ***** válasza:
Ja, ha pici Smartod van, akkor nyert ügyed van! :D
2016. júl. 26. 18:05
 7/14 anonim ***** válasza:

Vannak felszínes ribik, akik ha meglátják, hogy autóval vagy, akkor már nedvesednek. Nyilván nem kell hozzátennem, hogy az olyan nő annyit is ér...

Viszont valamilyen szinten azért számít, talán jobban megnéznek vele, ha szép autód van. Saját magamból kiindulva eddig gyalog jártam a várost, kaptam pillantásokat anélkül is. Nemrég viszont vettem egy kocsit, és én úgy vettem észre, hogy többen megnéznek. De lehet ezt csak én képzelem be.

Az más kérdés, hogy sosem próbálnék barátnőt szerezni ilyen módon, hisz saját magamért tűnjek fel neki, ne egy autó miatt. Ráadásul nem azért vettem, hogy csajozzak, hanem mert az álmom volt ez a típus, és megdolgoztam minden darabjáért.

30F

2016. júl. 26. 18:22
 8/14 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel vesz az ember egy BMW-t aztán gyerünk b"szni ! Igazából azért kérdeztem meg mert 2 csajt láttam a buszon előttem ültek és beszélgettek erről . Szerintük semmit sem ér a pénz meg az autó ,hogy ha egy arrogáns f'szkalap barom. De lehet,hogy ők csak a kivételek a normális lányok kategória.
2016. júl. 26. 18:23
 9/14 anonim ***** válasza:
Lehet,hidd el :) Múltkor egy Balaton parti bolt előtt állt egy csapat lány (strandröpisek,ahogy kivettem), ők is elég combos verdákkal voltak(egy új 6os bimmer és egy régebbi a6-os audi).. mellettük parkoltunk,hát megnéztek :D
2016. júl. 26. 18:31
 10/14 anonim ***** válasza:
#8 Ők sem kivételek, csak álszentek, vagy még maguknak is hazudnak.
2016. júl. 26. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!