Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Autóval fel lehet szedni csajokat?
Komolyan, te az agyadat hol tartod? Valahol a béka s..gge alatt?
Egy értelmes nő, aki hosszú kapcsolatot keres pont lesz..rja, hogy milyen autód van.
És még te mondod, hogy nem az utca lányokra gondolsz. Attól, hogy nem az utca szélén állnak a felszínes p..csák, attól még ugyanaz a színvonal.
Vannak felszínes ribik, akik ha meglátják, hogy autóval vagy, akkor már nedvesednek. Nyilván nem kell hozzátennem, hogy az olyan nő annyit is ér...
Viszont valamilyen szinten azért számít, talán jobban megnéznek vele, ha szép autód van. Saját magamból kiindulva eddig gyalog jártam a várost, kaptam pillantásokat anélkül is. Nemrég viszont vettem egy kocsit, és én úgy vettem észre, hogy többen megnéznek. De lehet ezt csak én képzelem be.
Az más kérdés, hogy sosem próbálnék barátnőt szerezni ilyen módon, hisz saját magamért tűnjek fel neki, ne egy autó miatt. Ráadásul nem azért vettem, hogy csajozzak, hanem mert az álmom volt ez a típus, és megdolgoztam minden darabjáért.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!