Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi volt a srác részéről?
Szóval tetszik egy srác,de nem tudom hogy én is szimpi vagyok-e neki.Önbizalmam=0-val.Nem tartom magam egy szépségnek így ha pl.szemez velem egy fiú egyből azon kattogok hogy bíztos nem azért néz mert tetszek neki,hanem mert milyen csúnya vagyok stb...
Segítsetek megfejteni a srácot.
Gyakran szoktunk szemezni,vagyis ő sokszor keresi a tekintetem,de én elkapom.:( Mostanában gyakran van olyan hogy a suliban arra jár ahol az oszályom van.Van hogy 1 szünetben 4-5-ször is elmegy előttem és akkor mindig rám néz.Sőt múlt héten amikor jöttem reggel suliban ott volt a kapuban 1 haverjával,és amikor meglátott akkor végig engem nézett míg be nem mentem.Aztán pár napig semmi,nem futottunk össze a suliban.Azt gondoltam,ha tetszettem is neki feladta,mert nem adtam neki valami sok jelet.Másnap a suliban mikor elmentem mellette váratlanul rámköszönt.Húú szívem ezerrel vert.Rámosolyogtam és visszaköszöntem :).Beszélgetni nem beszéltünk.
De én nem tudom eldönteni hogy mi van.:S Ő elég nagy csajozós,így az is eszembe jutott hogy lehet hogy csak játszik velem,unatkozik,vagy rajtam kívül még nem tom hány lánnyal csinálhatja ezt.
Kérlek segítsetek,hogy mot akkor mi van,mert fogalmam sincs.
Köszi
Nem vagy egyedül. :)
Velem is pont ugyanez játszódik le. Csak nekem ő már elmondta, hogy tetszem neki.:)
Kitartás, most őszintén ha csúnyának tartana biztos nem nézne téged. ;)
15L
jajj..itt a tavasz:) úgy néz ki többen vagyunk így:D
velem is ugyanez van..vagyis hasonló, :D folyton néz, mosolyog, meg rámköszön, én már csocsóztam is vele, meg egyszer bátorkodtam szórakozóhelyen idamenni hozzá, és boldog névnapot kívánni:P:D (L)
DE!!!! itt a bibi, az én donhuánom és a tiéd is a leírásod alapján nőcsábász...és ez a baj..mert ezek olyan kistikázott kis kurafik, akik ebből élnek..ez az életük, hogy minél több csajnak elcsavarják a fejét...ezt élvezik..hogy érzik a dicsőséget, hogyigen egy újabb nőnek kellek, és h egy újabb nő van értem megbolondulva..hogy pukkadjanak szét:D
hát..csak azt tudom mondani, élvezd ki a helyzetet, legyél okos, és figyelmes, vigyázz, neh . átverje az agyad!!!
És minden kedves sorstársunknak kellemes hajtást kívánok [: !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!