Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez mi volt a srác részéről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi volt a srác részéről?

Figyelt kérdés

Szóval tetszik egy srác,de nem tudom hogy én is szimpi vagyok-e neki.Önbizalmam=0-val.Nem tartom magam egy szépségnek így ha pl.szemez velem egy fiú egyből azon kattogok hogy bíztos nem azért néz mert tetszek neki,hanem mert milyen csúnya vagyok stb...

Segítsetek megfejteni a srácot.

Gyakran szoktunk szemezni,vagyis ő sokszor keresi a tekintetem,de én elkapom.:( Mostanában gyakran van olyan hogy a suliban arra jár ahol az oszályom van.Van hogy 1 szünetben 4-5-ször is elmegy előttem és akkor mindig rám néz.Sőt múlt héten amikor jöttem reggel suliban ott volt a kapuban 1 haverjával,és amikor meglátott akkor végig engem nézett míg be nem mentem.Aztán pár napig semmi,nem futottunk össze a suliban.Azt gondoltam,ha tetszettem is neki feladta,mert nem adtam neki valami sok jelet.Másnap a suliban mikor elmentem mellette váratlanul rámköszönt.Húú szívem ezerrel vert.Rámosolyogtam és visszaköszöntem :).Beszélgetni nem beszéltünk.

De én nem tudom eldönteni hogy mi van.:S Ő elég nagy csajozós,így az is eszembe jutott hogy lehet hogy csak játszik velem,unatkozik,vagy rajtam kívül még nem tom hány lánnyal csinálhatja ezt.

Kérlek segítsetek,hogy mot akkor mi van,mert fogalmam sincs.

Köszi

2010. ápr. 15. 17:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?Biztos hogy érez valamit a srác,akkor nem csinálná ezt ha csúnyának tartana.:) Ezt a sok hülyeséget verd ki a fejedből.Ne akarj mindent kimagyarázni hogy biztos nem azért megilyenek.Akkor miért csinálná ha nem tetszenél neki?Nyugodtan mosolyogj rá,szemezz vele nem harap. ;) Legközelebb pedig te köszönj neki,ezzel bátrabb lesz.Ha nem adsz semmi jelet ne csodálkozz ha más lánnyal megy el.
2010. ápr. 15. 17:36
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezek olyan jelek hogy énis egyből azt hinném hogy bejövök neki főleg ha rámköszön. Gyűjts egy kis önbizalat és ha legközelebb próbál szemezni veled akkor viszonozzd. Sztem semmiképp ne te kezdj nyomulni várd meg amíg ő lép. Kitartás:)
2010. ápr. 15. 17:37
 3/13 A kérdező kommentje:
17 vagyok ő 18.Köszönöm a válaszokat,megfogadom. :)
2010. ápr. 15. 17:38
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
"Kitartás:)" - Te kis rohadt nyilas.
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

A tekintetéből szerintem lelehet szűrni, hogy komolyan vesz, vagy nem... Ahogy leírtad úgy gondolom tetszel neki...

Ha viszont olyan nagy csajozós lenne, ahogy leírtad már lépett volna...

Próbálj meg vele beszélni, és meglátod, hogy mit akar...

6/13 anonim ***** válasza:
100%

Hú tök ilyen az én sztorim is...Pont ugyan ez.Az én barátom is nagy csajozós volt, de mint látod csak volt.Aztán kiderült, hogy azért nem mert oda jönni mert félt pedig ez nem jellemző rá.Hogy is mondjam...valahogy meglátta bennem azt a lányt akivel komolyabban együtt tudna lenni és annyira tetszettem neki, hogy félt a koppanástól.Aztán azóta(1 éve) együtt vagyunk.Hűséges meg minden.

De persze az is benne van, hogy csak játszadozik és ő az a fajta aki így előadja a szerény kisfiút a csajoknak.Ezt nem tudhatod addig amíg meg nem ismered, sőt lehet, hogy utána se.Az esélyt add meg, ha játszadozik akkor játszadozik.Játssz te is !:)

2010. ápr. 15. 18:42
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
kitartas!!!!!de ha ez egy honapnal tovabb megy lepj te...en ezzel csesztem el nallam mar egy fel eve ez megy...mert nm leptem:(
2010. ápr. 15. 18:56
 8/13 A kérdező kommentje:
Hű köszönöm a kielégítő válaszokat,aranyosak vagytok.Köszönöm! :)
2010. ápr. 15. 19:06
 9/13 anonim ***** válasza:

"Kitartás:)" - Te kis rohadt nyilas.

őőő izé, ez nem számít rasszista megnyilvánulásnak?

Amúgy meg kicsit bátrabban, de ne túlságosan, ha sikerül elnyerni az érdeklődést akkor akármi lehet

KITARTÁS!

2010. ápr. 15. 19:24
 10/13 anonim válasza:
49%
sztem ha akarna vmit már csinált volna valami értelmeset is nem csak néz...pl fel vett volna msnre...
2010. ápr. 17. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!