Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi volt a srác részéről?
Szóval tetszik egy srác,de nem tudom hogy én is szimpi vagyok-e neki.Önbizalmam=0-val.Nem tartom magam egy szépségnek így ha pl.szemez velem egy fiú egyből azon kattogok hogy bíztos nem azért néz mert tetszek neki,hanem mert milyen csúnya vagyok stb...
Segítsetek megfejteni a srácot.
Gyakran szoktunk szemezni,vagyis ő sokszor keresi a tekintetem,de én elkapom.:( Mostanában gyakran van olyan hogy a suliban arra jár ahol az oszályom van.Van hogy 1 szünetben 4-5-ször is elmegy előttem és akkor mindig rám néz.Sőt múlt héten amikor jöttem reggel suliban ott volt a kapuban 1 haverjával,és amikor meglátott akkor végig engem nézett míg be nem mentem.Aztán pár napig semmi,nem futottunk össze a suliban.Azt gondoltam,ha tetszettem is neki feladta,mert nem adtam neki valami sok jelet.Másnap a suliban mikor elmentem mellette váratlanul rámköszönt.Húú szívem ezerrel vert.Rámosolyogtam és visszaköszöntem :).Beszélgetni nem beszéltünk.
De én nem tudom eldönteni hogy mi van.:S Ő elég nagy csajozós,így az is eszembe jutott hogy lehet hogy csak játszik velem,unatkozik,vagy rajtam kívül még nem tom hány lánnyal csinálhatja ezt.
Kérlek segítsetek,hogy mot akkor mi van,mert fogalmam sincs.
Köszi
A tekintetéből szerintem lelehet szűrni, hogy komolyan vesz, vagy nem... Ahogy leírtad úgy gondolom tetszel neki...
Ha viszont olyan nagy csajozós lenne, ahogy leírtad már lépett volna...
Próbálj meg vele beszélni, és meglátod, hogy mit akar...
Hú tök ilyen az én sztorim is...Pont ugyan ez.Az én barátom is nagy csajozós volt, de mint látod csak volt.Aztán kiderült, hogy azért nem mert oda jönni mert félt pedig ez nem jellemző rá.Hogy is mondjam...valahogy meglátta bennem azt a lányt akivel komolyabban együtt tudna lenni és annyira tetszettem neki, hogy félt a koppanástól.Aztán azóta(1 éve) együtt vagyunk.Hűséges meg minden.
De persze az is benne van, hogy csak játszadozik és ő az a fajta aki így előadja a szerény kisfiút a csajoknak.Ezt nem tudhatod addig amíg meg nem ismered, sőt lehet, hogy utána se.Az esélyt add meg, ha játszadozik akkor játszadozik.Játssz te is !:)
"Kitartás:)" - Te kis rohadt nyilas.
őőő izé, ez nem számít rasszista megnyilvánulásnak?
Amúgy meg kicsit bátrabban, de ne túlságosan, ha sikerül elnyerni az érdeklődést akkor akármi lehet
KITARTÁS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!