Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak: Összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak: Összejönnétek egy ilyen testalkatú nővel, vagy ez nektek már túlsúlyosnak számít?

Figyelt kérdés

Nekem is ilyen széles a csípőm, csak nagyobbak a melleim egy kicsit, de sokan a csípőm szélessége miatt lekövéreznek:( 174cm magas vagyok és 68 kg. A mellbőségem 100cm, a derekam 65, a csípőm 105. Voltam már 10 kg-val kevesebb is, de csak úgy, hogy koplaltam, és a csípőm akkor is ugyanekkora volt. A melleimből fogytam. Az éhezést pedig nem bírtam sokáig.

[link]

[link]

2016. júl. 8. 12:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Bárcsak ennyire lennék csak kövér...
2016. júl. 8. 12:27
 12/24 anonim ***** válasza:
Túl vékony.
2016. júl. 8. 12:34
 13/24 anonim ***** válasza:
Ha ez a kövér, akkor én egy bálna vagyok!!!
2016. júl. 8. 12:45
 14/24 anonim ***** válasza:

a nők mindig többnek látják magukat, ti női szemmel nézitek magatokat, az a baj a média rátok jobban hat, vannak pasik akiknek a médiában mutatott vékony csajok jönnek be, de azt hiszitek, hogy kb mindnek :S

a férfi ismerősöd egy bunkó...pl én inkább fenék párti vagyok, ha testiségről van szó és szerintem ez tök jó alkat, mármint, hogy széles a csípőd, de pl az ideálomhoz még fel kéne szedned pár kilót...

sokaknak bejönnek a nőiesen telt lányok, van akit meg nem is zavar, ha olyan lennél, de te még messze vagy attól...

sokaknak tetszik a te alkatod is...nehogy az idiótára hallgass aki lehet csak azért mondja, mert nem kaphat meg...

23F

2016. júl. 8. 13:01
 15/24 anonim ***** válasza:
Nagy gondok lehetnek a fejedben, ha szerinted ez a nő túlsúlyos... És az ismerőseidében is!
2016. júl. 8. 13:01
 16/24 Blade Bone ***** válasza:
Evvel a magassággal szerintem ez pont jó, én a vékonyabb nőket amúgy sem szeretem. A képen a hölgy egyébként szerintem sem túlsúlyos. :D
2016. júl. 8. 13:14
 17/24 anonim ***** válasza:

"az a baj a média rátok jobban hat"

Ez nem igaz. Másképp hat, mást céloz meg, az viszont igaz.

2016. júl. 8. 13:18
 18/24 anonim ***** válasza:

Nem túlsúlyos, de ha neked sokan mondják, hogy fogyni kéne, akkor lehet nem is így nézel ki. Ezért nem jó, ha a saját alakodról kérdezve "ilyen, mint ő"-képeket rakosgatsz, mert torzul az információ.

Fogyni pedig nem koplalással kell.

2016. júl. 8. 13:20
 19/24 anonim ***** válasza:
Nekem speciel nagyon izgató a széles csípő. Attól még hogy valakinek széles a csípője nem lesz kövér ez hülyeség... Akiről vannak a képek az is vékony nem hogy kövér :) 26/F
2016. júl. 8. 13:26
 20/24 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ha te is írhatnál a mostani önmagadhoz egy levelet 20 év múlva, jól fejbecsapdosnád hogy fejezze be ezt a hülyeséget, kit érdekel mások véleménye, az egészségeddel törődj és azzal hogy örömmel éld az életet, ne sanyarogva, menjél azonnal strandolni, lángost zabálni, szexelni vagy amit éppen jólesik.
2016. júl. 8. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!