Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak: Összejönnétek egy ilyen testalkatú nővel, vagy ez nektek már túlsúlyosnak számít?
Nekem is ilyen széles a csípőm, csak nagyobbak a melleim egy kicsit, de sokan a csípőm szélessége miatt lekövéreznek:( 174cm magas vagyok és 68 kg. A mellbőségem 100cm, a derekam 65, a csípőm 105. Voltam már 10 kg-val kevesebb is, de csak úgy, hogy koplaltam, és a csípőm akkor is ugyanekkora volt. A melleimből fogytam. Az éhezést pedig nem bírtam sokáig.
a nők mindig többnek látják magukat, ti női szemmel nézitek magatokat, az a baj a média rátok jobban hat, vannak pasik akiknek a médiában mutatott vékony csajok jönnek be, de azt hiszitek, hogy kb mindnek :S
a férfi ismerősöd egy bunkó...pl én inkább fenék párti vagyok, ha testiségről van szó és szerintem ez tök jó alkat, mármint, hogy széles a csípőd, de pl az ideálomhoz még fel kéne szedned pár kilót...
sokaknak bejönnek a nőiesen telt lányok, van akit meg nem is zavar, ha olyan lennél, de te még messze vagy attól...
sokaknak tetszik a te alkatod is...nehogy az idiótára hallgass aki lehet csak azért mondja, mert nem kaphat meg...
23F
"az a baj a média rátok jobban hat"
Ez nem igaz. Másképp hat, mást céloz meg, az viszont igaz.
Nem túlsúlyos, de ha neked sokan mondják, hogy fogyni kéne, akkor lehet nem is így nézel ki. Ezért nem jó, ha a saját alakodról kérdezve "ilyen, mint ő"-képeket rakosgatsz, mert torzul az információ.
Fogyni pedig nem koplalással kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!