Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak: Összejönnétek egy ilyen testalkatú nővel, vagy ez nektek már túlsúlyosnak számít?
Nekem is ilyen széles a csípőm, csak nagyobbak a melleim egy kicsit, de sokan a csípőm szélessége miatt lekövéreznek:( 174cm magas vagyok és 68 kg. A mellbőségem 100cm, a derekam 65, a csípőm 105. Voltam már 10 kg-val kevesebb is, de csak úgy, hogy koplaltam, és a csípőm akkor is ugyanekkora volt. A melleimből fogytam. Az éhezést pedig nem bírtam sokáig.
Természetesen igen, ha agyilag is minden rendben vele.:)
28/F
ez troll kérdés...
te láttál már TÚLSÚLYOS nőt???????
kérdező ez most komoly, vagy troll vagy?
23F
Az ismerőseid vagy vakok, vagy agymosottak és a mai "ha nem vagy 50 kg akármilyen magassághoz akkor kövér vagy" divatot imádják, vagy nők és irigyek az alakodra. Ez az alkat, főleg ha még a melleid is arányosabban állnak a csípőd szélességéhez, a legnőiesebb az összes között. De még a kisebb mellekkel is nagyon szép Jennifer a képen. Egy igazi nő kb így néz ki.
Itt most nem a genetika által vékony lányokat szólom le, hanem azokat akik divatból csinálnak magukból botsáskát, sanyargatják magukat és másokat is.
Jééééééézusom, ez az alkat túlsúlyos??? Hol élsz, Etiópiában???
Még egy icipicit túl vékonyak is szerintem....
Ez nem túlsúly, ezt körte alkatnak hívják. Persze egy körte is lehet túlsúlyos, de a képen látható nő távolról sem az.
Úgy vettem észre, hogy a férfiak és a ruhagyártók is szeretik a körte alkatot, főleg ha a normál testtömeg kategóriában van, úgyhogy ha így nézel ki, nincs rossz dolgod a külsőddel, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!