Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HTMB kérdése:
Milyen jó indokot tudtok akkor, ha megfogom valaki seggét? (Nem a barátnőm) 24/F
Figyelt kérdés
Kérdés magáért beszél... idiótákat is szívesen látom2016. júl. 7. 23:55
11/15 anonim válasza:
Bármit viccelődsz, szánalmas féregnek fog nézni, jogosan.
Ha mindenképp mondani akarsz valamit, miután paraszt módon megtapogattad, legyél legalább őszinte:
"Ne haragudj, de annyira tetszett a segged, hogy nem tudtam megállni."
12/15 anonim válasza:
Egyébként te tényleg 24 éves vagy?
13/15 anonim válasza:
Ha jó pasi vagy,nem kell indok.
Hány ilyet láttam,kb. fülig érő mosoly volt a válasz mindig.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. Nem, nem 24 éves viszont elég menő és változatos válaszokat láttam, okoztatok nekem néhány szép pillanatot. Köszi mindenki <3
2016. júl. 8. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!