Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-26 éves fiúk! Foglalkoznátok egy 17 éves lánnyal? Kort is írjatok, illetve indokot! Bővebben lent.
A korombelieknek nem tetszem, s szerintem még nagyon gyerekesek is hozzám képest. Gonoszan piszkálódnak, stb, mint az óvodában. Viszont szeretnék végre egy komoly kapcsolatot, s a válaszokból következtetvén megtudnám állapítani, hogy érdemes-e várni egy idősebb fiúra avagy feladjam a reményt?
Vörös hajam van, s kék szemem, szeplőim. Gyakran e miatt nem tetszem a másik nemnek, illetve mert nem vagyok egy nádszálvékony alkat; nagy mellek, kis has, kerek fenék...s ehhez még magas is vagyok.
Nem ismerkedés céljából teszem ki ezt a kérdést, még mielőtt valaki félreértené, csak rosszul esik, hogy mindenkinek vannak udvarlói, párja, csak nekem nincs. Általában molett, igénytelen, szűz tinifiúknak, vagy az öregembereknek tetszem, bár sok mindenki megfordul utánam az utcán,(kitudja miért, lehet nem éppen a pozitív tulajdonságaimat pásztázzák) mégsem történik semmi. Help!
Igen. A vörös haj amúgy is vonzó, hát még szeplőkkel! :)
23/f
hát én 18 sem vagyok, de nekem tetszel (elképzeltelek :P).
és nem vagyok gyerekes sem. :/
Jah én is a 7essel értek egyet, még 14 éves is játszhat, bár inkább 16 mondjuk
most leszek 20 éves. A leírtak alapján szimpi vagy mindenben, csak kíváncsiságból küldhetnél egy képet, úgyse ott laksz ahol én :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!