Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20-26 éves fiúk! Foglalkoznáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-26 éves fiúk! Foglalkoznátok egy 17 éves lánnyal? Kort is írjatok, illetve indokot! Bővebben lent.

Figyelt kérdés

A korombelieknek nem tetszem, s szerintem még nagyon gyerekesek is hozzám képest. Gonoszan piszkálódnak, stb, mint az óvodában. Viszont szeretnék végre egy komoly kapcsolatot, s a válaszokból következtetvén megtudnám állapítani, hogy érdemes-e várni egy idősebb fiúra avagy feladjam a reményt?

Vörös hajam van, s kék szemem, szeplőim. Gyakran e miatt nem tetszem a másik nemnek, illetve mert nem vagyok egy nádszálvékony alkat; nagy mellek, kis has, kerek fenék...s ehhez még magas is vagyok.

Nem ismerkedés céljából teszem ki ezt a kérdést, még mielőtt valaki félreértené, csak rosszul esik, hogy mindenkinek vannak udvarlói, párja, csak nekem nincs. Általában molett, igénytelen, szűz tinifiúknak, vagy az öregembereknek tetszem, bár sok mindenki megfordul utánam az utcán,(kitudja miért, lehet nem éppen a pozitív tulajdonságaimat pásztázzák) mégsem történik semmi. Help!

2013. júl. 7. 02:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
20 éves vagyok, és igazából a körülöttem lévőek nagyon sokszor fiatalabb lánnyal kezdenek, és 3-4-5 éve a lányoknál is ez volt a korombelieknél, hogy 20év körüliekre hajtottak. szóval nincs ezzel gond
2013. júl. 7. 02:04
 2/23 anonim ***** válasza:
Én igen. Amúgy miért nézed le a szűzeket? Mindenki volt az, na meg egy idősebb szűz fiú is lehet komoly. 20/F
2013. júl. 7. 02:06
 3/23 anonim ***** válasza:
képet!
2013. júl. 7. 02:07
 4/23 anonim ***** válasza:

Igen. A vörös haj amúgy is vonzó, hát még szeplőkkel! :)

23/f

5/23 anonim ***** válasza:

hát én 18 sem vagyok, de nekem tetszel (elképzeltelek :P).

és nem vagyok gyerekes sem. :/

6/23 A kérdező kommentje:
Nem nézem le a szüzeket, csak inkább egy tapasztaltabbra bíznám magam. Azért írtam így, mert eddig egy fiú vallott szerelmet(nagyon szerelmes lehet, hisz sosem keres...) akit kicsi korom óta ismerek, sosem tudnék rá úgy nézni! Ő egy beforduló, antiszociális és saját magára illetve környezetére igénytelen személy. Igazán nem akarom bántani, de nagyon elcs*szték a nevelését, 0 talpraesettség van benne, mindent elé raknak, s ha ez nem így van hisztizik. Nekem nem ilyen pasira van szükségem, hanem egy talpraesett férfira, aki nem csak azért vall szerelmet hogy ágyba bújjak vele és végre elveszítse a szüzességét... sokszor úgy érzem, csak az ilyeneknek kellek.
2013. júl. 7. 02:13
 7/23 anonim ***** válasza:
Én 23 vagyok és még egy 14 évest is bevállalnék, ha olyan lenne jellemre, amilyet keresek, meg jól összeillenénk.
2013. júl. 7. 02:18
 8/23 anonim ***** válasza:

Jah én is a 7essel értek egyet, még 14 éves is játszhat, bár inkább 16 mondjuk

most leszek 20 éves. A leírtak alapján szimpi vagy mindenben, csak kíváncsiságból küldhetnél egy képet, úgyse ott laksz ahol én :)

2013. júl. 7. 02:31
 9/23 anonim ***** válasza:
20 évesen foglalkoztam volna veled, most 26 évesen már semmiképp, már olyan lányokkal akarok lenni, akik hozzám hasonlóan végeztek az egyetemmel/főiskolával, dolgoznak határozott céljaik vannak és tesznek is a megvalósításukért, pontos véleményük van a gyerekvállalásról, házasságról, karrierről. 17 évesen nem tudnál partnerem lenni az életben, csak lehúznál.
2013. júl. 7. 02:52
 10/23 A kérdező kommentje:
Értem. Utolsó Te akkor a komolyabbak közé tartozol. Köszönöm mindenkinek!
2013. júl. 7. 03:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!